Mediaverificatie op Daisycon

Laatste reactie 01/08/2020 13:04 door Daan
· Markeren als ongelezen
lucas dorst 1 maand geleden geplaatst
Wie kan mij uitleggen hoe ik mijn mediaverificatie van daisycon moet doen? ik werk met marketheme. ik snap alle 3 de opties niet.
anoniem anoniem 1 maand geleden geplaatst
hoi Lucas,
ik heb het gedaan door hun linkje te zetten op mijn pagina en daarna kreeg ik bericht dat het goed gekeurd was (optie 4 die ze geven) ze wel via de mail even op de hoogte gebracht dat je deze optie nam althans zo heb ik het gedaan.  
Sieto vd 1 maand geleden geplaatst
Ik: "Hey Google, hoe doe ik mediaverificatie op Daisycon?"

Goolge: check dit: https://faq-publisher.daisycon.com/hc/nl/articles/204989981-Hoe-verifieer-ik-mijn-website-bij-Daisycon-
Sieto vd 1 maand geleden geplaatst
Overigens bestaat de kans dat ze je media afkeuren, aangezien die nog geen drie dagen oud is...
Daan Peeters 1 maand geleden geplaatst
Wat je het beste kunt doen voordat je je site wil aanmelden bij een affiliate netwerk is deze alvwast wat invulling geven.

Even als voorbeeld een site over handschoenen: Start gewoon met het opzetten van je site en zet er de content in die je wil gaan promoten en over vertellen. Zorg dat je minimaal 4-5 berichten hebt staan en doe dan een poging om je site goed te laten keuren.

Dit zal helpen je site sneller goed te laten keuren omdat het voor ze meteen duidelijk is. Een lege of bijna lege website heeft geen protentie om verder te komen en dus heb je de kans dat ze het afkeuren.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 July 2020 om 20:26
Aantal lezers 29
Aantal reacties 5