CTA-boxes, POP-ups,... en Socialmedia icoontjes -> Marketheme2

Laatste reactie 04/12/2019 17:49 door Léon
· Markeren als ongelezen
Lieve De Nef 8 maanden geleden geplaatst
Ik kan CTA-boxes, POP-ups, Koppelingen en Landingspagina's niet terugvinden in het menu aan de linkerzijde van de website. 
Ik heb de taal aangepast naar Engels. Wilde eigenlijk enkel de schrijftaal (mijn website is geschreven in het Engels) maar de hele Marketheme2 website staat nu in het Engels, wat zeker geen probleem is; maar is dit de reden dat ik deze belangrijke blokken niet meer terugvind?

Een ander vraagje ivm social media icoontjes. In the heather van mijn website, pagina's en berichten vind ik deze terug wat zeer goed is. Nu had ik ook graag onderaan elke pagina en bericht de mogelijkheid om deze te sharen via social media gewoon met één klik op het juiste icoontje (facebook, instagram of pinterest) Is dit mogelijk? En hoe kan ik dit instellen?
Beste antwoord — gekozen door Jacko Meijaard
Léon Gotjé 8 maanden geleden geplaatst
Ik twijfel of ik je de lijst met belangrijke links door heb gezonden, maar ik zou je willen adviseren eerst het forum en de mogelijkheden van Marketheme 2 goed te bekijken.

Voor het gebruik van het delen kan je gebruik maken van dit blok https://marketheme2.nl/features/social-share/

Opsomming van handige links:
- Verschillen tussen Marketheme 1 en 2: https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/support-marketheme-1-website-overzetten-naar-marketheme-20

- Officiële lancering pagina https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/marketheme-20-officiele-lancering-alle-informatie-die-je-nodig-hebt

- Marketheme 2 teaser topic https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/het-grote-marketheme-20-teaser-topic-binnenkort-week-gaan-we-lanceren

- Marketheme 2 FAQ https://forum.marketheme2.nl/faq/

- Marketheme 2 Nieuws en updates https://marketheme2.nl/nieuws/

- Marketheme 2 Voorbeelden https://marketheme2.nl/marketheme-showcase/

- Marketheme 2 Features (blokken uitleg onderaan) https://marketheme2.nl/features/

Lieve De Nef 8 maanden geleden geplaatst
Forum had ik bekeken maar vond niet terug wat ik zocht. Bedankt voor de lijst, die had ik inderdaad niet.
reactie op @lievedenef:
Léon Gotjé Ik kan de specifieke topics niet snel terug vinden, maar deze vraag is al vaker gesteld. Korte antwoord is dat de landingspagina's, call to actions en pop-up's niet meer binnen Marketheme 2 bestaan zoals ze in Marketheme 1 bestaan.

Landingspagina's bestaan helemaal niet meer. Het idee van Marketheme 2, is dat door gebruik van blocks, elke pagina een unieke lay-out kan hebben en je er dus zo ook een landingspagina van kan maken. Dit zal duidelijker worden wanneer je alle links en informatie tot je hebt genomen.

Meer informatie over de vernieuwde CTA of call to action kan je hier vinden: https://marketheme2.nl/features/call-to-action/

Informatie over pop-ups hier: https://marketheme2.nl/features/pop-ups/

8 maanden geleden

Beantwoorden

Willem Klip Hoi Lieve,

Is het gelukt bij jou qua pop-up? (marketheme2)
Bij mij namelijk nog niet...
7 maanden geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Je weet dat een pop-up binnen Marketheme 2 ook een block is? Meer informatie kan je bijv. hier vinden https://marketheme2.nl/features/pop-ups/
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Willem Klip 7 maanden geleden geplaatst
Ja klopt, weet ik ;-)
Kom er alleen niet helemaal goed mee uit.

Maar bedankt alvast!
reactie op @willemklip:
Léon Gotjé Waar kom je dan precies niet uit? Als je iets meer informatie geeft kan ik (of iemand anders) je misschien op weg helpen. Nu is het een beetje gissen wat je niet lukt. Overigens kan je voor deze vraag wel even beter een nieuw topic openen.

7 maanden geleden

Beantwoorden

Willem Klip Ik kom er met mh2 niet uit (via block, pagina of bericht), dat als ik van de site af ga, dat ik de melding krijg om jezelf aan te melden...

Van alles geprobeerd, maar op één of andere manier lukt het niet
7 maanden geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Op welke pagina heb je hem staan? Je weet dat de pop-ups (net als bij MT1) een check hebben of hij al eerder aan een bezoeker getoond is? Zo ja, dan wordt hij niet weergegeven.
7 maanden geleden

Beantwoorden

Willem Klip Ik heb 'm op de 'blog' pagina staan...
Staat nu constant weergegeven op de site (onderaan), echter wil ik hem natuurlijk op laten komen als iemand de pagina/page verlaat :-)
7 maanden geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Ik denk dat je in de war bent tussen een cta box en een pop-up. Je kan trouwens het beste even een nieuw topic aanmaken voor dit probleem. Deze wordt nu een beetje "misbruikt".
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 November 2019 om 13:03
Aantal lezers 64
Aantal reacties 12