Commissies van bol.com steeds sneller

Laatste reactie 22/05/2020 11:30 door Freek
· Markeren als ongelezen
🔥 Jeffrey Keijzer 1 week geleden geplaatst
Hi all, 
Waar ik voor de eerste commissie enorm lang heb moeten wachten. 
(Vanaf September tot Mei) beginnen de commissies zich nu steeds sneller op te volgen.
 
Het gaat nog niet super hard, maar waar ik vanaf September tot Mei in totaal 11 euro heb verdiend. 

Heb ik deze maand al 2,80 uit bol.com te pakken. Dit is in combinatie met 3,45 van adsense toch al 6 euro. Nu is dit natuurlijk nog maar het begin. 
Maar het is wel tof om te zien dat het nu eindelijk een beetje begint te lopen. Naar mijn verwachting zullen de commissies zich vanaf nu ook steeds sneller op gaan volgen. Ben benieuwd wat er tot en met December kan gaan gebeuren. We blijven doorgaan en de bezoekers en de inkomsten zullen daardoor blijven stijgen. 

Op naar meer verkopen! @jackomeijaard​, heb het idee dat de 10K club echt de beste beslissing is geweest die ik kan maken. Op naar de volgende mijlpaal!
Dominique Van Baelen 1 week geleden geplaatst
Nice! You're on a roll! :-)
🔥 Sebastiaan van Helden 1 week geleden geplaatst
Lekker man! Dat noemen we het sneeuwbal effect, het gaat steeds sneller lopen

Ga zo door!
reactie op @svanhelden:
Jeffrey Keijzer Iedere commissie is een stimulans om harder door te werken. In mijn gevoel ga ik van dit jaar het beste jaar ooit maken. Deze commissies helpen hier al enorm bij!
1 week geleden

Beantwoorden

Lex Rikkers 1 week geleden geplaatst
Super nice Jeffrey! Blij dat het goed gaat en sky is the limit!

Ik ben benieuwd of je recent (afgelopen maand?) iets specifieks hebt veranderd aan je site(s). Ik lees hier vaak dat er na ongeveer een half jaar meer commissie/verkeer is dan daarvoor. Duurt het bijvoorbeeld zo lang voor er organisch verkeer ontstaat?

Anyway, blijven doorgaan zo 😄
🔥 Jeffrey Keijzer 1 week geleden geplaatst
@lexrikkers​, het zou te maken kunnen hebben met de leeftijd van de website.De laatste periode zie ik de bezoekers flink stijgen. Zo had ik in April 475 bezoekers en als deze trend zich voort zet haal ik deze maand de eerste keer duizend organische bezoekers. Het aantal organische bezoekers groeit. Hiermee zullen ook de inkomsten mee groeien. Een ander groot voordeel is dat ik gebruik maak van bol.com. 

Ondanks dat ze lage percentages hanteren voor de gepromote artikelen geven ze wel een commissie over alles wat er via de website van bol.com gekocht wordt. Zo heb ik tot nu toe 2 keer commissie over een product gekregen wat ik zelf niet gepromoot heb. 
Hierbij een groei met een week overzicht vanaf het begin tot nu.
🔥 Justin de Rooij 1 week geleden geplaatst
Goed bezig Jeffrey!

Wat was het nou ook alweer? van 0 naar 100 is de lastigste maar van 100 naar 1000 wordt een makkie!

Gaat dus helemaal goed komen haha
Sarah Heijstek 1 week geleden geplaatst
Gefeliciteerd Jeffrey! Ga zo door! :) 
🔥 Pieter Dijkshoorn 1 week geleden geplaatst
Lekker hoor Jeffrey!
Mooi dat je altijd zo enthousiast bent 
🔥 Jeffrey Keijzer 1 week geleden geplaatst
Haha, ik heb een doel voor ogen. Dit doel is om in December eindelijk ontslag te kunnen nemen. Om dat doel te bereiken wil ik nu alles geven wat ik heb. Als ik mijn doel dan een klein beetje dichterbij zie komen maakt dat mij al heel erg blij!
reactie op @jeffreykeijzer:
Justin de Rooij Een perfect doel Jeffrey! Met kerst lekker op de Malediven!
1 week geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Jij snapt hem. Gewoon even lekker van het mooie weer genieten en tegelijkertijd de website door laten groeien door er een tekstschrijver op te kunnen zetten. Niet te hard van stapel lopen. Eerst zoveel mogelijk doen en genieten van het process!

Misschien denk ik tegen die tijd wel, oh, ik heb nog niet bereikt wat ik wil bereiken. In dat geval blijf ik nog even bij de baas totdat het mooie weer is. Maar dan in iedere geval de mogelijkheid hebben om naast het zelf schrijven er een tekstschrijver bij te nemen.
Het punt van ontslag wil ik definitief laten komen als ik een tekstschrijver 7 teksten per week kan laten schrijven om vanaf dan 14 teksten per week te kunnen publiceren.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Justin de Rooij 1 week geleden geplaatst
Dat is een goed doordacht plan Jeffrey!

Ik ben ook van mening dat wanneer je in het begin zoveel mogelijk zelf schrijft je ook beter kan Beoordelen of de tekst van de tekstschrijver bij jou plan de campagne past!

In dat opzicht heb ik precies hetzelfde doel als jij hebt!

Hoeveel teksten plaats je nu per dag?
reactie op @justinderooij2:
Jeffrey Keijzer Eigenlijk is mijn streven om er 7 per week te plaatsen. Nu geef ik toe, dat ik deze week bijvoorbeeld 40 uur heb gewerkt voor de baas en dat ik blij ben dat ik er 5 kan plaatsen. Met iedere tekst ben ik toch al snel 6 a 7 uur bezig. 

Op sommige dagen plaats ik 1 tekst op andere dagen 2. Soms heb je van die dagen dat het schrijven niet lekker gaat. 

Wil toch goede kwaliteit hebben. Dan sla ik soms een dag over. Uiteindelijk is het streven om zoveel mogelijk te doen en alleen echt goede content online te zetten. 

Als minimum hanteer ik in iedere geval 21 teksten per maand. Deze strategie hanteer ik vanaf 1 Mei en sindsdien heb ik al 19 teksten van goede kwaliteit gepubliceerd. Als het lukt om er meer dan 21 te schrijven is het mooi meegenomen. Maar wil de 21 teksten per maand wel als absolute minimum houden. Op deze manier groeit niet alleen de business. Het houdt mijzelf ook scherp. Ik merk dat als ik er even niet mee bezig ben, dat het moeilijker is om er weer in te komen. Daarnaast geeft het harde werken discipline. En hoe meer er per week van goede kwaliteit zijn, hoe groter de kick is dat het toch maar is gelukt. 

Soms heb ik nachten dat ik niet kan slapen. Dan blijf ik niet in bed liggen want dat helpt mij niet verder. Maar dan ga ik een stuk schrijven. Wel merk ik dat 2 teksten per dag schrijven meteen het maximaal haalbare is voor mij. 
1 week geleden

Beantwoorden

Justin de Rooij Het laat zien dat je gebrand bent om hier een succes van te maken, goed bezig!

Persoonlijk vind ik het knap want inderdaad Naast een 40 urige werkweek is het schrijven van 2 teksten per dag veel werk! Zelf probeer ik er 1 per dag.

Maar ik ben benieuwd waar het jou gaat brengen. We zijn ongeveer rond dezelfde tijd beginnen, leuk om over een jaar te gaan vergelijken!
1 week geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Ben ook heel erg benieuwd wat het op gaat leveren. Maar daarop zeg ik maar een ding, Het werk wat je nu doet, levert resultaat voor in de toekomst. Zo kijk ik ook naar de andere kant van de medaille. Als ik nu niets zou hebben gedaan, had ik ook de twee commissies niet bij bol.com en het geld bij AdSense verdient. 

Misschien is het even hard bikkelen. Maar hé, als het makkelijk is dan zou iedereen het kunnen. Als je bereid bent om de pijn te doorstaan ga je resultaten behalen die anderen niet halen. Nu is het misschien bikkelen. Maar als dit betekent dat hiermee het leven weer op de rails komt en eigenlijk nog beter doordat je de tijden zelf kunt bepalen. Is dat echt alles waard. Vorrig jaar heb ik ook even zitten bikkelen. Alleen dan voor de werkgever. Op zijn max heb ik toen 80 uur in de week gewerkt. Alleen als je dan gaat minderen met werken, dan daalt het inkomen ook meteen. Dat is voor mij een hoofdreden om met affiliate marketing volle bak te willen gaan. 

Daarnaast zou ik niets beters en leukers weten om met mijn tijd te doen dan iets te creëren. Uiteindelijk als mijn missie is behaald ben ik van plan om de tijd wat ik normaal aan de werkgever kwijt was te gebruiken om te gaan lezen. Alleen daar licht mijn prioriteit op dit moment nog niet.

Hard werken en de prioriteit op het blog leggen is voor nu het belangrijkste. Zoals je hier vaak op het forum voorbij hoort komen. Focus eerst op 1 ding en dan op het volgende. Nu focus ik mij op het werk bij de baas en op affiliate marketing. Maar besef dat er veel meer groei valt te behalen als je boeken voor persoonlijke ontwikkeling gaat lezen.

Tegelijkertijd kom ik uit een periode waarin ik 4 jaar lang een leven heb moeten leiden met enorm veel tegenslagen. Op dit moment begint het de goede kant op te gaan. Maar weet nu hoe ik het niet wil. Dat maakt de drang naar succes een stuk groter.
1 week geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Volgende week gaat alleen even een iets minder productieve week worden. Maar dat is opzich ook voor een keertje niet erg. Dan maar proberen om deze week op 4 uit te komen en volgende week op 4. Dan valt de schade mee. 
1 week geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
🔥 Roy Van Hest 1 week geleden geplaatst
Goed bezig Jeffrey! 
🔥 Kevin George 1 week geleden geplaatst
Goed om te lezen dat er weer iemand een succesje behaald heeft! Elke ochtend lees ik weer een succesverhaaltje en dat motiveert mij dan ook weer. Vooral je successen blijven posten dus!
Freek Strik 1 week geleden geplaatst
Lekker bezig Jeffrey!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 May 2020 om 17:17
Aantal lezers 122
Aantal reacties 20