ClickFunnel, Alles in 1 pakket?

Laatste reactie 09/11/2016 19:54 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Robin Keijer 3 jaar geleden geplaatst
Hi,

Al weken zit ik met ClickFunnel in mijn hoofd. Niet voor mijn main business, maar voor een side business.


Nu ben ik op zoek naar Nederlanders die er ervaring mee hebben of die er een duidelijke en waardevolle mening over hebben.


Hier een linkje voor de mensen die geen idee hebben want ClickFunnel inhoud (https://www.clickfunnels.com/). Oh en pas op.. er lopen 4 Facebook pixels op de site.. hahaha ;).

Op zich vind ik de prijzen wel mee vallen. Voor wat ze beloven en wat je krijgt is 37 euro per maand niet duur. Heb zelf verschillende webshop software gebruikt zonder enige sale en op die manier bleef het start tarief stijgen. Ik denk dat je ClickFunnel moet gebruiken als je je product voor 90% klaar hebt om te verkopen. Vooral digitale producten.

Ik ben erg benieuwd naar ervaringen of meningen.

Thanks!
🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
Leuk topic!

Ik ben zelf heel even aan de slag gegaan met ClickFunnels (de landingspagina software, ik verkoop via PayPro dus het andere is voor mij niet zo interessant), maar ik kreeg de conversie op mijn opt-in pagina's en verkooppagina's niet hoger als de pagina's die ik had gemaakt met LeadPages.

ClickFunnels heeft wel meer mogelijkheden en is meer voor de wat meer 'tech savvy'-markteer, maar ik heb het weer opgezegd.

Ik vond de support ook niet heel erg meedenkend, en niet zo klantvriendelijk als die van LeadPages, maar dat zijn mijn ervaringen :-).
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 November 2016 om 19:44
Aantal lezers 19
Aantal reacties 2