Blog

Laatste reactie 17/06/2022 16:36 door Marc
· Markeren als ongelezen
Luuk Kleingeld 2 weken geleden geplaatst
Hoi hoi

Ik heb toch wel wat moeite om elke keer een blog te bedenken en te schrijven.
De Focus heb ik wel maar heb veel moeite met de zins opbouw en spelling. Weet iemand hier iets over wat ik zal kunnen proberen?????
Michel Roes 2 weken geleden geplaatst
Kijk waar concurrenten over schrijven en doe daar inspiratie op. Schrijf hierop jouw eigen unieke teksten. Qua zinsopbouw en spelling, is er niet iemand in jouw omgeving die de Nederlandse taal echt goed beheerst? Zo'n iemand kan wellicht jouw teksten controleren op spelling- en grammaticafouten. 
Marc . 2 weken geleden geplaatst
Als je moeite hebt om een blog te bedenken en te schrijven, dan lijkt het mij dat je een verkeerde niche blog heb gekozen.  Hier was mijn 1e website een gezondheidswebsite-fitness website omdat ik 5 keer per week krachttraining deed. Kon daardoor met gemak een jaar lang elke week een blog online zetten die hiermee te maken had.  Je eerste website moet dus echt een passie project zijn waarmee je een jaar lang kan schrijven en affiliate marketing mee kan ontdekken. Komen tijdens het jaar of erna de commissies binnen, dan kan je altijd een zij stapje maken naar een andere niche bijvoorbeeld.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 June 2022 om 12:41
Aantal lezers 40
Aantal reacties 3