Bericht niet zichtbaar in menu

Laatste reactie 05/08/2020 09:51 door Jet
· Markeren als ongelezen
Jet Donker 1 maand geleden geplaatst
Hallo, ik krijg het niet voor elkaar om een geschreven bericht zichtbaar te maken in menu home bij blogartikelen onderaan de homepagina. Bericht is niet zichtbaar op mijn site en wordt ook nergens naar verwezen. Wat doe ik fout? ik heb hieronder een screenshot gemaakt van mijn berichten/blog. Alvast dank voor reactie
Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Je bericht staat ingesteld als wachtend. Dit wil theoretisch zeggen dat je auteur van het bericht wacht op goedkeuring van een beheerder om het artikel live te zetten.

In dit geval zal er, in de praktijk, waarschijnlijk op een verkeerde knop gedrukt zijn. Wanneer je een bericht zichtbaar wil hebben aan de voorkant van je website dien je deze te publiceren. Dit kan je doen door het bericht te bewerken en rechts boven op de grote blauwe knop te drukken.

Let wel; het is niet aan te raden om een los bericht in het menu te plaatsen. Onderdeel van "Recente berichten" ofzo kan natuurlijk, maar verder niet.

Als ik je een advies mag geven; sluit al je andere tabbladen, open de training en volg deze eerst zonder iets te doen. Vervolgens kan je de training met de kennis deels in het achterhoofd veel makkelijker beginnen met je website.
reactie op @leongotje:
Jet Donker Dank Leon, duidelijk verhaal, ik ga ermee aan de slag.
1 maand geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 August 2020 om 00:26
Aantal lezers 30
Aantal reacties 3