Bericht bewerken opent in ander scherm

Laatste reactie 23/05/2020 14:06 door Niels
· Markeren als ongelezen
Niels Doornbos 1 week geleden geplaatst
Ik probeer de videos van Jacko te volgen voor het klaarmaken van mijn eerste bericht, maar bij mij opent de verwerking niet in het scherm van marketheme zoals bij Jacko. Ik loop nu te knoeien om een afbeelding toe te voegen. Wat doe ik verkeerd?
🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Kan je even een print screen delen wat je precies probeert te doen en wat er gebeurd? Als je niet weet hoe, neem hier dan even een kijkje: https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/tip-eenvoudig-print-screens-maken-en-delen
reactie op @leongotje:
Niels Doornbos Hoi, in de bijlage een screenshot. ik probeer een afbeelding in de met de knop toe te voegen zoals in de video, maar dit lukt niet. Het lijkt trouwens alsof Marketheme momenteel niet reageert. Als ik de tekst in de balk met de knop probeer te wijzigen gebeurd er niets. De tekst blijft hetzelfde. Ook kan ik dus in de blokken geen afbeelding toevoegen zoals het in de video's gedaan wordt. Als ik een afbeelding plaats komt deze gewoon over de tekst heen te staan.
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Ik kan helaas niet herproduceren waar jij problemen mee hebt. Zoals je ziet kan ik gewoon teksten toevoegen, ook foto's in de CTA lukt. Kom je er nog steeds niet uit?
Sarah Heijstek 1 week geleden geplaatst
Hi Niels, 

Dit probleem had ik eerst ook. Je moet even klikken op die drie puntjes bovenin het scherm. Daar staat 'Schermvullende weergave' waarschijnlijk aan. Gewoon erop klikken en het moet goedkomen denk ik.

Veel succes!
Niels Doornbos 1 week geleden geplaatst
Vrienden, super bedankt voor de reacties. Het is me inmiddels gelukt!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 May 2020 om 12:18
Aantal lezers 24
Aantal reacties 6