Beoordelen website

Laatste reactie 15/06/2019 14:18 door Bas
· Markeren als ongelezen
Johan S 2 maanden geleden geplaatst
Hoi Allemaal, Ik ben Johan en inmiddels al een jaar bezig met de website https://goedekoffer.nl. Een leuke website waar ik over koffers en reistassen schrijf.

Inmiddels heb ik al 42 blogberichten en een aantal pagina's online staan, de site loopt goed, gemiddeld tussen de 20-30 bezoekers per dag.(via Google) Maar ik vind mijn inkomsten tegenvallen, ik verdien per koffer verkoop 8% commissie, dit kan € 4,- per koffer zijn maar ook € 20,- per koffer. Mijn verdiensten de afgelopen 3 maanden zijn tussen de 40 en 60 euro per maand. Ik heb het gevoel dat ik hier veel meer uit kan halen en dat ik misschien iets verkeerds doe, misschien teveel affiliate links of misschien te weinig. Het kan natuurlijk ook zijn dat 40 of 60 euro per maand helemaal niet slecht is.  Wie kan me helpen en mijn website even beoordelen. 
Danielle Roof 2 maanden geleden geplaatst
Wat een leuke site. Je hebt al enorm veel leuke berichten geschreven dus daar ligt het niet aan. Deze zien er ook goed uit en voegen waarde toe aan je website. 

Heb je al eens overwogen om meer backlinks te verzamelen? Dus blogs van jou op andere websites om zo hoger in google te komen? Je zou toch moeten zeggen met zoveel berichten dat er toch meer uit te halen is. Helaas ben ik nog niet zo'n expert om te zien waar dat bij jou aan ligt. 
reactie op @danielledenbroeder:
Johan S Hoi Danielle,

Dank je wel, ik heb wel wat aan linkbuilding gedaan met een aantal vakantie website's, maar wil me voorlopig nog meer focussen op content aangezien ik een aantal grote concurrenten heb. De website rankt goed en sta met veel keywords al in de top 10, het gaat er bij mij om of ik meer kan verdienen met deze website. In het verleden had ik al eerder een soort gelijke website met minder bezoekers en verdiende ik tussen de € 150,- en € 200,- euro per maand. Misschien zijn er experts op dit forum die zeggen dat gemiddeld € 50,- per maand met 25 bezoekers per dag helemaal niet slecht is in deze niche, of die zeggen als je dit aanpast kan het zomaar verdubbelen. Nogmaals bedankt voor je reactie.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bert van den Einden 2 maanden geleden geplaatst
He Johan,

Ik zie dat je een weggever op je website hebt: https://goedekoffer.nl/lijst-om-koffer-te-pakken/

Je zou hier ook mailinglijst mee op kunnen bouwen.

Je vraagt dan de bezoekers hun naam+email in ruil voor jouw checklist. Op deze manier kun je ze tips sturen/een band opbouwen en eventuele aanbiedingen sturen of wellicht nog andere dingen verkopen dan alleen een koffer.

Op dit moment is de kans groot dat je bezoekers éénmalig je website bezoeken en vervolgens niet meer terugkomen. Met zo'n mailinglijst kun je ze nog eens benaderen.
reactie op @bertvandeneinden:
Johan S Hoi Bert,

Bedankt voor je reactie! 

Inderdaad een goed idee, ik was dit al een keer van plan maar ik dacht eerst flink content knallen en als je een hoop (meer dan 20) bezoekers per dag hebt een exit popup maken met inderdaad de koffer inpak checklist. Nogmaals bedankt! Ga dit deze week nog toepassen. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bert van den Einden Zou dit idd gewoon al toepassen ja, desnoods met mailchimp ofzo. Is gratis tot 2000 subscribers geloof ik.

P.s. Zag nog wel een spelfout in de cover van je checklist. Er staat vakantE checklist ipv vakantIE checklist.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Johan S Dank je, ook dit zal ik aanpassen, er zullen in mijn teksten waarschijnlijk nog wel meer spelfoutjes zitten. 
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Bas Vd 2 maanden geleden geplaatst
Als ik even snel reken zit je dus op 6,6ct per bezoeker. Best normaal, weet dat ik en andere die zich op fysieke producten ook rond die koers zitten. 

Ik kan je wel mailen weet nog wel een interessant product waar je over kan schrijven op je website.

Maar zou zelf gewoon kijken, hoe je meer verkeer kan krijgen. Met relevante blog artikelen. Je verdiensten per bezoeker zijn best normaal.
reactie op @bas-nl:
Johan S Hoi Bas,

Bedankt voor je reactie, fijn dat het normaal is 6,6ct per bezoeker. Ik ga lekker verder met relevante artikelen schrijven en hoop dat de omzet omhoog gaat. 

Groetjes. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman 2 maanden geleden geplaatst
@johangoedekoffer​ wat ik je kan aanraden in dit stadium is het volgende:

1. Bereken de inkomsten per bezoeker (6,6ct is dat volgens Bas)
2. Kijk naar jouw contentplan, heb je alles al beschreven dat je wil/kan? Zo niet, breidt uit qua content.
3. Kijk naar de posities binnen Google, scoor je met alle relevante zoektermen / artikelen hoog in Google? Zo niet, kijk hoe je dit kunt verhogen.
4. Verbeter jouw conversieratio
4.1 Dit kan je doen door te scoren op andere zoektermen
4.2. Dit kun je doen door andere producten te promoten
4.3 Dit kun je doen door een andere manier van promoten op jouw site te verwezenlijken (plaatjes? andere links? meer cta?)
5. Ga eens in overleg met de merchant (aanbieder van de producten) en kijk of je wellicht een cpc erbij kan krijgen, of een hogere vergoeding.

Als je dit volgt, zul je er vast en zeker meer mee verdienen.
reactie op @klaaskoopman:
Klaas Koopman Nog even een kleine toevoeging; ik zie dat je voor een mooi aantal commerciële zoektermen scoort binnen de top 20/top 30 zoekresultaten. Dit noemen wij laaghangend fruit en zou je, mits je er even wat werk van maakt, ook kunnen scoren in de top 10. Aangezien het commerciële zoektermen zijn, zul je hier vast en zeker meer mee kunnen verdienen.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Johan S Hoi Klaas,

Heel erg bedankt voor je reactie, heb ik zeker wat aan!  

Voorlopig heb ik volgens mij wel een goed plan om nog beter te ranken ook met de commerciële zoektermen. 

Dit is voorlopig het plan.

-Uiteraard blijft ik bezig met Content schrijven, er is nog zat om over te schrijven. 
-Een exit popup maken met inschrijfformulier voor een nieuwsbrief. 
-Review maken van koffers op Youtube.

Een ander product promoten gaat moeilijk op deze website, elke bezoekers op de website is opzoek naar een goede koffer, of iets wat er mee te maken heeft. 

Overleggen met de merchant ga ik zeker doen maar pas als ik nog meer bezoekers heb. 

Nogmaals erg bedankt voor je reactie
2 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman "Een ander product promoten gaat moeilijk op deze website, elke bezoekers op de website is opzoek naar een goede koffer, of iets wat er mee te maken heeft.
"
Met een ander product bedoel ik niet ineens 'badlakens' oid. Volgens mij heb jij nu 4 aanbieders geplaatst? Kijk ook naar andere aanbieders, evt via andere netwerken. Soms kan een aanpassing binnen de aanbieders al een enorm verschil maken!

"Overleggen met de merchant ga ik zeker doen maar pas als ik nog meer bezoekers heb.
"
Ik heb het niet voor niets onderaan het lijstje gezet. Is inderdaad pas iets waarmee je aan de slag zou moeten gaan, zodra je ook daadwerkelijk iets toevoegt aan de campagne van de merchant.

"Nogmaals erg bedankt voor je reactie "
Geen probleem, succes verder!
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Bas D 2 maanden geleden geplaatst
Hoi @johangoedekoffer​,

Ik kwam toevallig dit tegen:

Weet niet of daar al wat over staat op je website.

Misschien ook leuk om over te schrijven en aan te bieden met affiliate links? Mocht het beschikbaar zijn via een affiliate programma. (Vast wel 😉) 
reactie op @basd:
Johan S Hoi Bas,

Ik heb hier nog niks over geschreven, zal eens gaan zoeken via wie ik het kan gaan promoten.

Bedankt.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Johan S Ik kan het promoten via de website Shelfpack.com zelf, commissie is 15% ( rond de 28 dollar per verkoop) . Heb met direct aangemeld en zal volgende week een bericht schrijven. 

Bedankt voor de tip!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bas D Geen dank hoor. Ben benieuwd naar je artikel en je inkomsten in de toekomst :)
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 June 2019 om 13:52
Aantal lezers 65
Aantal reacties 17