Beginnen met marketheme ja of nee?

Laatste reactie 22/07/2021 14:54 door Mart
· Markeren als ongelezen
Mart Jonker 1 dag geleden geplaatst
Beste mensen, ik ben vandaag begonnen met de cursus en heb mijn eerste domeinnaam aangeschaft. Heb ook een product op het oog om te promoten, nu is mijn vraag is het een goede investering om 67 per maand uit te geven aan marketheme? Of zeggen jullie van lekker een goedkopere of gratis software gebruiken? Groet Mart.
🔥 Boyd van Dongen 1 dag geleden geplaatst
Of het een goede investering is ligt aan jezelf. Niemand kan die keuze voor jou maken.

MT is wel gemaakt voor en door affiliate marketeers, neemt een hoop uitzoekwerk/gedoe uit handen en er zijn zat mensen hier die MT met veel plezier gebruiken

Je kan ook zelf aan de slag gaan, maar dan kost het je meer tijd en moeite en zal je zelf dingen moeten ondervinden. 
🔥 Marc van den B 1 dag geleden geplaatst
Eens met Boyd,

Jij bent echt de enige die dit kan beslissen. MT gaat je zeker veel werk uit handen nemen wat je anders zelf moet uitzoeken en is gericht op affiliate markting. 

Maar ook met MT zal je echt aan de bak moeten, het is niet dat je veel gemakkelijk commissies gaat krijgen. Je zal alsnog heel veel waarde moeten blijven leveren. 

Succes met je keuze maken ;)
Mart Jonker 1 dag geleden geplaatst
Top, bedankt voor de snelle reactie. Dan ga ik MT wel gebruiken, kan het geld wel missen per maand en heb het er wel voor over als het tijd en energie bespaard. Ik snap dat het geen makkelijke weg naar succes is, ik zie het ook meer als een lange termijn project 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 July 2021 om 14:12
Aantal lezers 22
Aantal reacties 4