Backlinks

Laatste reactie 28/03/2020 15:30 door Hans
· Markeren als ongelezen
Hans Kopers 3 maanden geleden geplaatst
Ik begin me steeds meer te interesseren in backlinks... Helaas zit ik in een niche waar ik het heel erg lastig vind om goede sites te vinden waarvan ik een backlink wil krijgen.
Ook heb ik gekeken naar de backlinks van mijn concurrenten, deze backlinks komen bijna allemaal van die link/startpagina's vandaan. "Hier kan ik dus ook weinig mee".
Heeft iemand tips om sites te vinden waar ik wellicht backlinks kan scoren. Op dit moment zijn mijn concurrenten de enige plek waar ik backlinks vandaan wil, omdat ik gewoon geen andere goede sites vindt in die niche. Ik zit in de niche van relatie en dating: "vrouwen versieren + seks-tips".
Jan Van Schijndel 3 maanden geleden geplaatst
Hé Joshua,

een aantal startpagina's kan zeker geen kwaad, wat ik lees een stuk of 10-15.
Daarnaast kun je natuurlijk ook aan backlinks komen door middel van een blogartikel met daarin een link naar jouw website. ik zou dan gewoon even googelen naar: mannen blog ofzo

B4men was het 1e wat ik tegen kwam en die zitten ook in jouw niche met een aantal onderwerpen

https://www.b4men.nl/category/lifestyle/sex/ 

of deze geinterreseerd zijn in een linkruil weet ik echter natuurlijk niet, maar denk dat als je een tijdje zoekt er zeker wel een aantal kan vinden. 

reactie op @janvanschijndel:
Hans Kopers Hartsikke bedankt!
Hier was ik zelf nog niet op gekomen. Top dat je de tijd hebt genomen om mij zo verder te helpen!👍 Ik was me vooral dood aan het staren op de datingsites, maar mannen sites is een VEEL beter alternatief. Samen kom je altijd verder!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Robert Jansen 3 maanden geleden geplaatst
@joshua22​ 

Mijn complimenten Josh. Is een opmerking in het algemeen. Ik zie dat je een aantal aanpassingen hebt doorgevoerd op je site en goede content aan het publiceren bent. Top!
reactie op @roberteros:
Hans Kopers @roberteros​ 

Dankjewel! 
Begin april ga ik mijn website ook overzetten naar Marketheme 2. Ik ben aan het voorbereiden voor een complete make-over.
Mijn zelfgeschreven e-book is ook bijna klaar die ik dan als weggevertje kan gebruiken in ruil voor een e-mailadres. Ik krijg steeds meer motivatie omdat het steeds beter gaat met mijn site!
Knap dat je hebt onthouden welke site van mij is. Mijn complimenten!👍👍
3 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 March 2020 om 13:05
Aantal lezers 74
Aantal reacties 5