Artikelen posten

Laatste reactie 29/01/2022 11:39 door Mike
· Markeren als ongelezen
Lisa Maxwell 4 maanden geleden geplaatst
De laatste tijd heb ik weinig motivatie om artikelen te schrijven omdat ik hier meestal in totaal een halve tot hele dag mee bezig ben. Vandaar dat mijn voorkeur op dit moment vaak uitgaat om meer te werken (op uurbasis als ZZP'er) in plaats van een artikel te schrijven, omdat dat 'snel geld verdienen' is en op korte termijn wordt uitbetaald. Ik denk dat ik over het algemeen te lang bezig ben met een artikel online posten omdat ik het graag (te) goed wil doen. Heeft iemand misschien een advies voor mij hoe ik minder tijd besteed aan een artikel posten en de motivatie weer terug krijg om geld te verdienen op lange termijn?
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Ik raad je dan aan om te gaan zoeken naar iemand die voor jou de artikelen kan schrijven. Het is slimmer om te investeren in een passieve inkomstenstroom / asset dan je tijd te ruilen voor geld...anders kom je nooit uit de rat race!
Mike Drost 3 maanden geleden geplaatst
Uitbesteden is zeker een goede optie mits de financiële middelen het toelaten natuurlijk. Uiteindelijk is het doel ervan dat de inkomsten ervan hoger zijn dan de kosten, maar daar gaat waarschijnlijk wel wat tijd overheen. Wanneer je toch besluit om zelf te blijven schrijven, helpt het om te schrijven over een niche die je ook echt leuk vindt. Dan gaat het schrijven veel makkelijker en voelt het minder als moeten. Daarnaast zullen de andere handelingen die je moet doen om een artikel online te zetten, steeds sneller gaan naarmate je dat vaker doet. Wanneer je vaker een artikel online plaatst zal je merken dat het steeds minder tijd kost.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 January 2022 om 13:17
Aantal lezers 56
Aantal reacties 3