Dezelfde sites als betaalde sites?

Laatste reactie 03/08/2020 09:00 door Sieto
· Markeren als ongelezen
Stan Boerboom 5 maanden geleden geplaatst
hoi, zijn er behalve de betaalde software ook andere manieren om de zelfde soort site te maken?
Daan Peeters 5 maanden geleden geplaatst
Als je met betaalde software Marketheme bedoelt?, dan zou ik je advisren om eens even verder te kijken in het board "Wordpress" https://forum.internetsuccesgids.nl/boards/wordpress

Wordpress is een CMS systeem waar veel websites waaronder ook affiliate sites mee worden gemaakt.

Daar zijn ook video's van in de cursus waar Jacko dit laat zien.
Sieto vd 5 maanden geleden geplaatst
Ja, die manieren zijn er. Dan moet je expert worden op het gebied van Wordpress, beetje back-end, beetje UX en dan kan het gratis.
Sjaak V 5 maanden geleden geplaatst
Ben het met @sieto​ eens, als je zelf gratis je site met wordpress wil maken moet je wel kennis van zaken hebben anders kan je beter voor het marketheme kiezen.
Dat wordt hier naar mijn idee wel eens onderschat, met wordpress installeren, een thema er op en artikelen er op ben je er nog niet.
Dus heb heb je de kennis niet kies dan voor betaald en ga voor het marketheme.

Youri Klijn 5 maanden geleden geplaatst
Ik zie niet in waarom je een ‘expert’ met Wordpress zou moeten zijn. Ik vraag me ook af waarom je het over laat komen alsof je er technisch voor moet zijn @sieto

Het is juist een kwestie van Wordpress en een thema installeren. De focus ligt toch op de content?

Zeker met een degelijk thema hoef je buiten de installatie en wat dingen in de Customizer niets aan te passen. Met Gutenberg maak je zowel prima artikelen als landing pages.

Waar doelt je precies op @sjaakv

Het is simpel als je een goedkoper alternatief wil:

1. Je neemt een goede hoster
2. Je installeert Wordpress via je hosting controlepaneel
3. Je neemt een goed (betaald) thema (Google it)
4. Je gaat actief je content maken en publiceren
5. Wil je extra functies zoals pop-ups etc dan heb je plug-ins nodig. Let hierbij altijd op dat je er geen circus van maakt en beperk het aantal plug-ins dat je gebruikt. Hierbij zul je wel mogelijk tegen technische dingen aanlopen maar dat is te overkomen.

Moeilijker is het niet. En dat zijn de stappen als je geen all-in-one oplossing zoals Marketheme wilt/kunt betalen.
Sieto vd 5 maanden geleden geplaatst

@youriklijn​ Stan vraagt naar een product met de kwaliteit van een betaald product, maar dan gratis. Maar dat gaat niet, tenzij je jezelf op hetzelfde niveau brengt als de makers van dat betaalde product. Want hoeveel tijd heeft bv. een Leon geinvesteerd om MT zo te krijgen als het nu is?

Natuurlijk kan iedereen Wordpress installeren en content maken. Maar dan heb je nog niet direct een kwalitieve site en daar ging de vraag over.
Sjaak V 5 maanden geleden geplaatst
Waar ik op doel @youriklijn​ is dat je moet weten welk thema je kan gebruiken en welke niet, een licht gewicht thema is beter dan een zwaar thema met een pagebuilder die de boel vertraagt. Dit geldt ook voor je plugins welke moet je installeren en welke kan je beter niet gebruiken? Daarnaast moet een website ook duidelijk, overzichtelijk en toegankelijk zijn, een juiste indeling van menu en layout is ook belangrijk. Je hoeft geen expert te zijn maar kennis van wordpress en websites maken lijkt mij toch wel handig om een kwalitatief goede site te maken die net zo goed is als een betaalde oplossing. Of dat gratis kan hangt dus af van je kennis.
Youri Klijn 5 maanden geleden geplaatst
Dank voor jullie snelle antwoord!

@sieto ik ben het inhoudelijk deels met je eens, maar Als we de intentie van de vraag bekijken weten we allemaal dat hij niet expliciet om dezelfde kwaliteit vraagt, maar juist om een gratis/goedkoper alternatief dan Marketheme. Een vraag die regelmatig terug komt.

@sjaakv Ook met jou ben ik het grotendeels eens nu je het eea helder hebt gemaakt.

Toch blijf ik erbij dat we het niet moeilijker moeten maken dan het eigenlijk is.

Marketheme is gebaseerd op WordPress en werkt dus ook grotendeels zo. En een goed WP thema vinden is ook niet zo lastig tegenwoordig.

Wil je 67 euro per maand betalen voor een alles-in-één oplossing dan moet je daarvoor kiezen. Kun of wil je dat niet betalen dan moet je iets meer tijd en moeite investeren maar bespaar je wel een hoop geld. (@stanboerboom)
reactie op @youriklijn:
Sieto vd Als we dan toch gaan letter-n**ken dan staat er niet 'gratis/goedkoper', maar 'hetzelfde, maar dan niet betaald'. Kunnen we gaan discussieren wat de topicstarter bedoelt, maar wat schieten we daar mee op. Ik wilde topicstarter ook gewoon even van ad-rem repliek voorzien op een vraag waarvan het antwoord inderdaad tig keer op het forum te vinden is, of op Google 😁
5 maanden geleden

Beantwoorden

Youri Klijn Ik doel echt op de intentie van de vraag, niet om te mieren/lettern**ken of wat dan ook 😊
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd we begrijpen elkaar wel hoor 😉
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 August 2020 om 13:33
Aantal lezers 67
Aantal reacties 11