Alternatief voor Market theme

Laatste reactie 07/07/2019 10:38 door Joren
· Markeren als ongelezen
Chantal van de Ven van de Ven 4 maanden geleden geplaatst
Hallo, ik ben bezig met de video's te bekijken en ik vind market theme en mooi programma maar ook best prijzig. Zeker omdat ik geen flauw idee heb wanneer ik het ga terug verdienen. Ik begrijp dat enige investeringen nodig zijn om iets op te starten maar ik zou toch graag willen weten of er mensen zijn die een alternatief gebruiken? Zoja, welke? 
Suze Keultjes 4 maanden geleden geplaatst
Hoi Chantal,

Ik kan me indenken dat de prijs van Maretheme een beetje af schrikt. Het alternatief hier voor is Wordpress, Jacko heeft ook aan aparte set video's opgenomen waarin hij uitlegd hoe je een website kunt opzetten met Wordpress. 

Echter is Marketheme echt wel heel erg handig! De eerste maand is ook maar 1 euro. Alles is goed en duidelijk terug te vinden en, helemaal als je geen affiniteit hebt met websites bouwen, is het echt een super handige tool. Je zult veel sneller een website in de lucht hebben met Marketheme dan met Wordpress en snelheid is wel erg belangrijk als jij net begint.

Maar als jij de prijs toch echt helemaal niks vind (kan natuurlijk en kan ik me ook heel goed indenken!) dan is Wordpress waarschijnlijk je beste oplossing.
Joren Wouters 4 maanden geleden geplaatst
Ik ben zelf een WordPress ontwikkelaar en heb ondertussen al duizenden thema's gebruikt. Uiteindelijk heb ik nu gekozen voor het thema dat in mijn ogen het beste is: OceanWP. Het thema is gratis, maar biedt wel een premium versie en aparte add-ons, als je de functionaliteit van je website wilt uitbreiden, maar in de basis is het al heel uitgebreid. 

Als je hiermee hulp nodig hebt, laat het maar weten 👍
reactie op @jorenwouters:
Chantal van de Ven van de Ven Hey, super bedankt voor je reactie. Maandag ga ik er mee beginnen. Als ik vragen heb zal ik ze zeker aan je stellen. Bedankt! 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Chantal van de Ven van de Ven Hallo, ik heb bezig met de aanmelding in wordpress. Welk pakket adviseer je voor affiliate marketing? Groetjes chantal 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Hier ga je al, als je niet genoeg kennis hebt zul je nog flink wat moeten leren. Wordpress heeft zowel een hosted oplossing (niet aan te raden) als ook oplossing die je download en op je hosting installeert. 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Chantal van de Ven van de Ven Ik heb eerder websites gemaakt. Ik weet nu alleen niet welk pakket ik moet kiezen voor affiliate marketing. Ook ben ik nieuw met dit programma. Ik denk dat ik er verder wel een eind uit ga komen
4 maanden geleden

Beantwoorden

Joren Wouters Wat bedoel je met welk pakket? Voor webhosting?
4 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs R Wat Klaas denk ik bedoeld hier is dat er een verschil zit in WordPress.com en wordpress op onze websites Chantal! Je moet je niet aanmelden via wordpress.com, maar je moet wordpress op de hosting van je website installeren. Dit kan vaak via het CPanel.
4 maanden geleden

Beantwoorden

Chantal van de Ven van de Ven @jorenwouters​ dankje dat ga ik doen! 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Wim Klaassen Ha, @jorenwouters

Ik heb sinds kort een website waarop ik OceanWP geïnstalleerd heb, waarover ik nu een aantal (uitgebreide) vragen heb.

Zou ik jou hierover een e-mail mogen sturen? Zoja, wat is je e-mailadres?

Groet,
Wim
3 maanden geleden

Beantwoorden

Joren Wouters Info@reddle.nl
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 8 overige reactie(s)
Klaas Koopman 4 maanden geleden geplaatst
Heel simpel; wordpress + standaard thema gebruiken. Het draait niet om je thema, maar om je content en positie binnen Google.

Ik merk wel vaker dat men teveel bezig is met het uiterlijk van de website. Ga daar pas mee aan de slag als je bezoekers krijgt, kliks en sales hebt. Dan ga je bezig met het uiterlijk om hiermee de conversie en ctr te verhogen!
Mark de Vries 4 maanden geleden geplaatst
Ik ben het deels met @klaaskoopman​ eens. Content is veel belangrijker dan design, dus focus je daar op, maar ik zou zeker geen standaard WP theme kiezen. Je loopt dan later tegen beperkingen aan waardoor je toch wil upgraden. En switchen van theme is zonde van de tijd en energie. Kies als basis dus een goed gecodeerd premium theme met dito support.
reactie op @tradermark:
Klaas Koopman @tradermark​; Hoezo is switchen van theme zonde van tijd en energie? Ik zeg: zorg eerst dat je geld verdient met je huidige content en een basis thema. Stel dat het project niet gaat lopen, dan is het juist zonde dat je tijd en geld steekt in een project wat wellicht nooit lucratief zal worden. Daarnaast kun je met het geld dat je verdient aan jouw huidige site, mooi een custom made site laten bouwen. Je weet dan ook beter wat je nodig bent, zodat het upgraden gelijk de juiste richting in gestuurd wordt. Hoe weet je anders van tevoren waar jouw thema aan moet voldoen? (let op; dit advies is uiteraard voor beginners, als je al gevorderd bent heb je een beter beeld van wat er moet komen)
4 maanden geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Ik vind $40 voor een behoorlijk thema nou niet echt een grote investering en ik kan met mijn thema maken wat ik wil, dus custom made iets laten bouwen is niet aan de orde. Ieder z'n eigen aanpak natuurlijk.
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Vanessa Marquet 3 maanden geleden geplaatst
Bedoelen jullie met standaart thema een gratis thema? Iemand tips voor het kiezen van een thema?
reactie op @vanessamarquet:
Léon Gotjé In het topic waar je nu reageert staan er al een heleboel. Ik weet ook zeker dat er op de rest van het forum een boel over te vinden is. Kort samengevat:
- Gratis thema == Weinig/geen support, Kwalitatief zoals je van iets gratis kunt verwachten
- Betaald thema == Support, Updates, Veel instelmogelijkheden, Kost geld (hoeft niet duur te zijn)
- Marketheme == Nederlandse Support, Veel instelmogelijkheden (maar niet overcomplex), Kost geld (kan voor een beginner relatief duur zijn, maar haalt het instellen van een thema compleet weg), Bevat ook direct hosting.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Vanessa Marquet Bedankt alvast, ja als beginner moet ik nog heel wat leren. Er staat behoorlijk wat op het forum dus ben er nog even zoet mee. Wel fijn dit forum!
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Maarten   3 maanden geleden geplaatst
Er valt mij wel iets op...  als ik nu marketheme zou promoten zie ik wel iets wat meer aandacht nodig heeft, sommige gebruikers kunnen de waarde niet goed inschatten lijkt wel.

De promotie voor 2.0 zou een focus moeten leggen op dat je er hosting bij gaat krijgen en dat die hosting snel en degelijk is.

Dan maak je een simpel rekensommetje en laat je mensen zien hoe ze per maand gaan besparen als ze dit allemaal los zouden kopen

Als ik ooit besluit een review over Marketheme te schrijven wil ik die info als super affiliate natuurlijk ook wel graag hebben dat zijn namelijk goede argumenten om tot koop over te gaan.

Maar advies aan de starter van dit topic:

1) Wil je succesvol worden op internet en wil je daar dagen en zelfs weken en maanden insteken?

2) Heb je doorzettingsvermogen? Je hoeft geen 90 boeken over mindset te lezen je moet gewoon eerlijk tegen jezelf zijn of je dit nieuwe vak een uitdaging vindt of het meer ziet als hobby.

Als je er dan echt voor wil gaan en nu op je uitgaven moet letten dan zijn dit mijn tips:

1) Trek er een weekend voor uit dat als je na de AMR training nog steeds niet weet wat WordPress precies is dat je dat gaat zoeken op YouTube en desnoods 10 video's er over gaat kijken totdat het 'klikt'

2) Kom achter je sterke kanten qua karakter en kijk of je daar wat mee kunt als je een niche gaat selecteren

3) Zoek een dienst of product dat daar goed bij aansluit en kijk of er mensen problemen hebben die je kan oplossen - Ga naar Google en type in:

[ Hoe moet ik ABC ]

ABC is je onderwerp.

Check forums, blogs, Twitter, Facebook, YouTube en zorg dat je problemen die vooral vaak voorkomen gaat documenteren en verzamelen.

Maar nu een plan voor je site en een content plan waar je over gaat schrijven.

Schrijf voor mensen / je bezoekers maar controleer ook of je doelgroep die woorden in Google gebruikt door zoekwoorden onderzoek te doen (Check AMR)

Ga dan eerst geld verdienen en dat geld investeren in betaalde diensten die je verder gaan helpen!

Succes!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 May 2019 om 14:21
Aantal lezers 90
Aantal reacties 20