Alles of niets (Danique)

Laatste reactie 20/10/2020 13:28 door Daan
· Markeren als ongelezen
🔥 Danique Nueboer 2 dagen geleden geplaatst
Dat is het motto dat ervoor heeft gezorgd dat ik een succesvol marketing bureau heb én de reden dat ik mezelf voorbij liep. Toen ik in 2018 afstudeerde en werkte bij een groot online marketing bureau had ik ontzettend veel geleerd over het vak, ook de minder fraaie kant. Uurtje factuurtje en weinig betrokkenheid paste niet bij me en ik besloot het anders aan te pakken. Ik startte een online marketing bureau, ontwikkelde mezelf 7 dagen per week en inmiddels krijg ik de mooiste interim opdrachten op het gebied van CRM data marketing, advertising en conversie optimalisatie. 

Dat kwam niet zomaar aanwaaien trouwens. Hoewel ik de typische topstudent was met de hoogste cijfers was ik onwijs onzeker en verlegen. Een vriend overtuigde me om eens mee naar zijn kickboksles te gaan en ineens werd ik gedwongen (mentaal) terug te slaan. Het meest ongemakkelijke wat ik ooit heb gedaan, maar heb er onwijs veel aan gehad! 

Maar begin 2020 ging het ook bij mij mis. Vol goede moed startte ik een samenwerking met twee meiden en dat leek het mooiste project van het jaar te worden. Dit veranderde echter in een nachtmerrie toen ik erachter kwam dat ik in zee was gestapt met een oplichtster. Een hoop advocaatkosten verder ben ik nog steeds niet uit deze situatie en met name mentaal heb ik er een flinke klap van opgelopen. 

Tegelijkertijd ben ik een rasechte optimist en zie ik het maar als een prachtige les en openbaring. Want niet alleen de mensenkennis die ik heb opgedaan is me heel veel waard, ik ben me bovenal gaan beseffen hoe ik niét meer wil werken. Ik heb even drie stappen terug gezet en opnieuw gekeken naar hoe ik wil ondernemen. Eén zo'n rotte appel mag het voor de rest niet verpesten, niet waar? 

Ik wil mijn vrijheid terug en weer kunnen ondernemen vanuit mijn ambitie iets moois op te bouwen wat ook schaalbaar is. Ik ben terug naar de kern gegaan en besefte dat mijn passie nog altijd ligt op het gebied van:
- content marketing
- advertising
- big data 
- affiliate marketing 
- conversie optimalisatie 

Ik ben gek op verhalen en heb echt een neusje voor interessante haakjes om daar vervolgens de branding omheen te maken. Ik kijk er naar uit om me weer te omringen met mensen die oprecht zijn en die ook ondernemen vanuit hun passie. 

Nogal een persoonlijk verhaal, dus laten we het beestje ook maar een naam geven: ik ben Danique! 24 jaar en ik woon momenteel in de polder. Lekker goedkoop en altijd voorzien van een frisse wind. 

Ik twijfelde echt wel even of ik me aan de 10K club zou wagen, maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan. Ik zie nu al veel gelijkgestemden en het lijkt me fantastisch jullie ook persoonlijk te leren kennen. En ach, aangezien 2020 op de meeste vlakken toch al down the drain gaat, kunnen we deze dappere poging er nog iets van te maken net zo goed gewoon wagen! 
Jacko Meijaard 2 dagen geleden geplaatst
Nogmaals welkom Danique en gaaf je hier te zien!

We gaan er iets moois van maken 💪
reactie op @jackomeijaard:
Danique Nueboer Bedankt Jacko, ik heb er vertrouwen in! :)
2 dagen geleden

Beantwoorden

Wouter Buijs 2 dagen geleden geplaatst
Klinkt als een perfecte mix voor succes! Veel plezier
reactie op @wouterbuijs:
Danique Nueboer Dankjewel Wouter! 
1 dag geleden

Beantwoorden

🔥 Sieto vd 2 dagen geleden geplaatst
Hi Danique,

welkom en succes!

Laat maar weten hoe we je op gang kunnen krijgen hier.
reactie op @sieto:
Danique Nueboer Bedankt Sieto! Voor nu aan de slag met de video's en mijn website, maar ik zal zeker hier nog wel terug te vinden zijn met vragen, haha. 
1 dag geleden

Beantwoorden

🔥 Jeroen Santing 2 dagen geleden geplaatst
Welkom Danique

Veel succes!
Maarten Oostland 2 dagen geleden geplaatst
Hey Danique,

Leuk om je ook hier terug te zien.

Ik had al zo'n vermoeden dat die samenwerking inderdaad niet heel goed geëindigd was..
Mooi om te zien hoe je je hebt herpakt en verder door knalt! 💪

Cheers,
Maarten "Moosty" Oostland
reactie op @maartenoostland:
Danique Nueboer Hey Maarten! Nou inderdaad, wonden likken en weer door naar de positieve dingen in het leven. Leuk om je hier te zien! Ik kan ongetwijfeld ook van jou nog leren :) 

1 dag geleden

Beantwoorden

Mark de Vries 1 dag geleden geplaatst
Welkom! Mooi dat je na een tegenslag toch weer de moed en energie hebt om er weer vol voor te gaan. 💪
Pieter Dijkshoorn 1 dag geleden geplaatst
Welkom hier Danique.

Imposant verhaal hoor!
Knal dat je je niet uit het veld laat slaan. 👍

Heel veel succes!
Patrick van Iersel 7 uur geleden geplaatst
Hi Danique,

welkom en veel succes!
Je instelling is in ieder geval top, van wat ik zo lees. En ook relevante kennis voor de AMR heb je in het verleden al opgedaan.
Het gaat zeker een succes worden zo!
Daan Peeters 5 uur geleden geplaatst
Welkom Danique, (apparte naam wel)

En wat een tof en ook wat somber verhaal zeg. Jammer om te horen dat het dit jaar is mis gelopen, maar leuk om te zien hoe je het toch weer oppakt en er tegenover staat. Daar hou ik van!

Ik wens je alle succes toe de aankomende tijd.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 17 October 2020 om 22:17
Aantal lezers 74
Aantal reacties 14