Affiliate Marketing Revolutie 3.0, Marketheme, kortingsactie en meer!

Laatste reactie 11/02/2018 22:02 door Alexandra
· Markeren als ongelezen
Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Vandaag is de dag waar we maanden naar toe hebben gewerkt, namelijk de dag dat de Affiliate Marketing Revolutie 3.0 én het exclusieve Marketheme (ons affiliate marketing thema) gelanceerd worden.

Het is ongelofelijk om te zien dat wat ongeveer drie maanden begonnen is als een idee, vandaag de dag werkelijkheid is, en we een super tof, handig, veelzijdig maar ook (expres) beperkt thema hebben ontwikkeld wat affiliate marketing voor iedereen een stuk makkelijker maakt.

Affiliate Marketing Revolutie 3.0

Zoals ik in een eerder topic heb aangegeven heb ik er voor gekozen om met de Affiliate Marketing Revolutie 3.0 video’s de focus op content te houden.

Door een goeie website te maken, die draait op content, kun je daadwerkelijk passieve inkomsten verdienen, en dat is denk ik waar we allemaal naar toe willen. Geld verdienen terwijl je slaapt :-).

Eén van de belangrijkste veranderingen ten op zichte van de 2.0 video’s is het kiezen van een domeinnaam, marktonderzoek, content creatie en natuurlijk het Marketheme.

Ik raad je aan om eerst hier de nieuwe AMR 3.0 video’s te zien.

Marketheme

De naam van het affiliate marketing thema waar we de laatste maanden al veel (en eigenlijk toch niet ;-)) hebben verteld is Marketheme, en is compleet ontwikkeld door @leongotje - het is dan ook zijn thema, wat hij uitbrengt onder zijn bedrijf.

Ik, als goede vriend, promoot het thema exclusief via Internet Succes Gids.

Het mooie van het Marketheme is, is dat het een alles in één oplossing en pakket is. Het Marketheme zorgt er voor dat je jezelf niet bezig hoeft te maken met de vormgeving van je website, widgets, plugins, en zelfs niet met hosting, want je Marketheme website is inclusief hosting én gratis SSL certificaat.

Dit zorgt er weer voor dat je niet bang hoeft te zijn dat je website gehackt wordt, of dat je website traag is. Leon zorgt er voor dat alles zo soepel mogelijk gaat, en is er ook voor je om te helpen. Dit doet hij op het nieuwe forum-board Marketheme, waar we alle vragen en support omtrent Marketheme zullen doen.

Waar je zonder het Marketheme nog allerlei losse software zou moeten kopen als LeadPages, OptinMonster of Thrive, zo bevat Marketheme deze functionaliteiten al.

Je kunt er namelijk opt-in pop-ups, prachtige call to action boxes en landingspagina’s mee maken, en dat echt allemaal mega simpel.

Allemaal in de stijl van je website.

Zie bijvoorbeeld deze video die ik heb opgenomen waarin ik laat zien hoe simpel het werkt.


Dankzij de toffe Enormail intergratie kun je alle opt-in pop-ups en landingspagina’s eenvoudig binnen je Dashboard koppelen aan de juiste email lijst.

Een echte alles in één oplossing dus :-).
Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst

Marketheme krijg je de eerste maand voor maar 1,- euroWe hebben er voor gekozen om het Marketheme de eerste maand 1,- euro te maken, zodat iedereen kan zien hoe eenvoudig het Marketheme werkt.

Normaal gesproken zou de prijs van de tweede maand 97,- euro inclusief BTW zijn.

Dit klinkt misschien als heel wat, maar geloof me, dat is het niet. Voor de 97,- euro krijg je een alles in één oplossing inclusief hosting, SSL certificaat, time- en exit pop-ups, landingspagina’s en een meegroei garantie. We zullen namelijk continu bezig zijn met het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Dit is dus nog maar het begin.

Omdat we vandaag het Marketheme (+ de nieuwe AMR 3.0) lanceren, introduceren we een speciale kortingsactie tot 1 juni waarmee je nu levenslang 30,- euro per maand korting krijgt.

Wanneer je nu instapt, krijg je sowieso de eerste maand voor 1,- euro, en doe je daarna mee voor maar 67,- euro per maand - all inclusive.

Dit doen we om snelle actienemers te belonen; ook in ons vertrouwen. Want, net als Internet Succes Gids.nl is het Marketheme is iets wat er voor de long-term in zit.

Je zit overigens nergens aan vast en kunt ten alle tijde je abonnement stopzetten.

Klik hier om je Marketheme account aan te maken >>

In het speciale Marketheme forum-board zullen we continu meer vertellen over de Marketheme functionaliteiten.

Oh ja, de website waar we Marketheme op getest hadden en waar we al vrij snel behoorlijk wat affiliate verkopen hadden, was fitplek.nl.

Zin in de toekomst!Ik ben enorm blij en trots dat we vandaag eindelijk met een grote update kunnen komen, en een manier gevonden hebben om affiliate marketing nóg makkelijker en toegankelijker te maken.

De reden waarom veel mensen geen succes met affiliate marketing hadden, is omdat het maken van een site voor veel mensen toch lastig is, en dat wanneer ze eindelijk een site hebben gemaakt, ze deze een soort van misvormen en bezig zijn met dingen die helemaal niet belangrijk zijn.

Met de nieuwe Affiliate Marketing Revolutie en het Marketheme wordt alles een stuk makkelijker. De eerste resultaten liegen er in ieder geval niet om, en ik kan niet wachten om te zien wat jouw resultaten gaan zijn!

Op jouw succes!
Alex ts 2 jaar geleden geplaatst
Gefeliciteerd met de lancering @jackomeijaard en @leongotje. Een grote dag voor jullie vandaag en voor de leden ook!

Even een rondje post bezorgen en dan ga ik er voor zitten! Ik weet wat me te doen staat net als velen hier denk ik!

Succes en geniet van de lancering!
reactie op @alexts:
Jacko Meijaard Thanks @alexts :-)!
Ben heel benieuwd wat je er van vind!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
Daar gaan we, maar uiteraard is het pas het begin. In de loop van de tijd moet het thema nog veel groter gaan worden. We gaan knallen!
Coen Olde Bijvank 2 jaar geleden geplaatst
Wooooooot!! GEFELICITEERD, heel mooi om te zien allemaal!!

Succes! En drink wat op de lancering!

Goed bezig!!
reactie op @coenoldebijvank:
Jacko Meijaard Gaan we zeker doen @coenoldebijvank
Thanks :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing 2 jaar geleden geplaatst
Van harte gefeliciteerd @jackomeijaard! En @leogotje! Super gedaan!!
reactie op @jeroensanting:
Jacko Meijaard Thanks @jeroensanting
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing Hebbes!:-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Awesome @jeroensanting :-)
Gefeliciteerd!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Jelle Damen 2 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard en @leongotje van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
reactie op @jelledamen:
Jacko Meijaard Thanks @jelledamen :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Louise Prins 2 jaar geleden geplaatst
Fantastisch! Gefeliciteerd Jacko en Leon!

Ga 100% met jullie mee!

Maar gelijk dan deze vraag:

Ik zit nu nog bij Neostrada met mijn website in wording.

Kan ik van Neostrada naar Leon overstappen of moet ik bij Leon met een nieuwe website beginnen?
reactie op @louiseprins:
Jeroen Santing En hoe zit dat vanaf versio?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Op dit moment nog handmatig, maar met een beetje hulp en uitleg moet je hier ook uit kunnen komen. Onze eerste keuze was om Versio te implementeren, maar aangezien zij hun code niet goed genoeg op orde hadden, hebben we de keuze gemaakt om voor een Neostrada implementatie te gaan.

Versio heeft aangegeven binnenkort met een nieuwe verbeterde code (api) te komen. Als dit het geval is (het zou er in april al zijn...) kijken we gelijk naar mogelijkheden om het ook te implementeren binnen Marketheme.

Al met al. Waar je domeinen ook staan, je kan gewoon gebruik maken van Marketheme. Staan je domeinnamen echter bij Neostrada, kan je het nét wat makkelijker met elkaar verbinden. Bekijk ook zeker de nieuwe videotraining van @jackomeijaard, daarin wordt alles zeker behandeld!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
@louiseprins Als je een abonnement bij Marketheme afneemt zit de hosting inbegrepen. Leuk feitje is wel dat onze servers ook bij Neostrada draaien, dus ze zijn lekker snel. Als je ook je domeinnaam bij Neostrada hebt is het helemaal makkelijk, je kan namelijk een koppeling tussen Marketheme en Neostrada tot stand zetten, zodat je een domein kan kiezen welke je wilt gebruiken voor het Marketheme.

Stel je voor: Jij registreert een website binnen Marketheme, dan kan je eerst een unieke eigen Marketheme website aanmaken met een eigen naam, bijvoorbeeld: louiseprins.marketheme.nl

Vervolgens wil je een écht domein aan deze website hangen, dit kan je dan doen door 1 van je met Neostrada gekoppelde domeinnamen te kiezen, alles gaat vanzelf :)

Het klinkt misschien wat lastig om zo in woorden uit te leggen, maar @jackomeijaard legt het in de nieuwe trainingsvideos geweldig uit!
Tjalling - 2 jaar geleden geplaatst
Gefeliciteerd jongens. Dat harde werken mag beloond worden met bier dit weekend.
Dit gaat mensen een hoop kopzorgen schelen.

Kleine dingetjes die ik ook erg tof vindt: automatische inhoudsopgave generator + logo. De naam v/d website in beeld is vaak lelijk.
reactie op @tjalling:
Jacko Meijaard Yes, zo'n inhoudsopgave is ook mega goed voor SEO :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Tom Snelders 2 jaar geleden geplaatst
Hulde @jackomeijaard en @leongotje wat een grote dag voor jullie, en wat een mooi resultaat.

Gelijk maar een klein vraagje: Is het thema ook ergens los te koop zonder abonnement kosten?
Of komt het alleen icm een hosting pakket?
Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
@tomsnelders Het thema is niet los te koop en komt alleen inclusief hosting. Aan de ene kant had ik dit wel graag willen doen, maar het aller belangrijkste is dat niemand de code op wat voor een wijze dan ook kan beinvloeden. Op deze manier kunnen we de beste werking en support garanderen, aangezien alles speciaal is ingericht op Marketheme
reactie op @leongotje:
Jacko Meijaard + we kunnen eenvoudig updates uitrollen op alle Marketheme websites :-). Zo zijn alle websites up to date en hoef je je geen zorgen te maken over hosting, updates, virussen etc etc.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Tjalling - Let the games begin!

Hoeveel mensen straks AMR + MarkeTheme koopt t.o.v. totaal aantal sales AMR. We gaan het zien.
Ben erg benieuwd wat dit gaat doen voor jullie :)

One click upsell + verwerken in de e-mail sequence is genoeg haha.

Denk dat 10-30% haalbaar moet zijn.

Al een idee hierbij?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Ik geloof heel erg in het product en ben er van overtuigd dat het mensen enorm gaat helpen om succesvol(er) te zijn; ik denk dat mensen die de AMR volgen dit ook wel zullen inzien, en dat de sales dan wel kunnen komen.

Hoeveel procent durf ik eerlijk gezegd niet te zeggen, maar 10-30% zou inderdaad wel mooi zijn :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Tom Snelders 2 jaar geleden geplaatst
Helemaal goed @leongotje, dit maakt het denk voor alle nieuwkomers ook een stuk eenvoudiger. Ik merk ook dat de support op dit hele pakket een belangrijk aspect is, en ook dit is voor nieuwkomers erg fijn denk.

Goed bezig!
Terezia Takacs 2 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard en @leongotje gefeliciteerd met dit waanzinnige resultaat.

Dat het veel werk kostte is voor mij nu al duidelijk, ondanks dat ik er maar vluchtig over heen geracet heb.
Hier zullen we zeker veel baat bij hebben!
reactie op @tereziatakacs:
Jacko Meijaard Thanks!

Nog even en ik trek er eentje open ;-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs Geniet ervan, hard gewerkt!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Theo Verdurmen 2 jaar geleden geplaatst
Echt heel mooi gedaan!
Theo Verdurmen 2 jaar geleden geplaatst
@leongotje Ja nataarlijk ook de nodige credits voor @leongotje ! Mooi gedaan!
Theo Verdurmen 2 jaar geleden geplaatst
Ik ben zelf druk aan de gang met een nieuw project. Een combinatie van Video''s handleidingen icm text en tutorials. Hoe kan ik een website maken voor leden die zich hebben aangemeld op mijn email lijst en ook voor de volgende stap de betaalde leden?
Louise Prins 2 jaar geleden geplaatst
Super Leon, dankjewel!

Ik ga zodra ik straks tijd heb de video's van Jacko bekijken.

Bij het webhosting pakket van Neostrada kan ik 100 sites plaatsen.

Hoeveel sites kan ik bij jou plaatsen onder 1 webhosting pakket?

Hoeveel Gb ruimte heb ik daarop?
Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
@louiseprins We hebben standaard voor elke abonnee 1GB tot beschikking. Let wel, omdat je zelf geen Wordpress, Thema's en Plugins hoeft te installeren heb je jouw 1GB tot beschikking puur en alleen voor media en teksten in je database. Je moet dus nog aardig je best doen om dit vol te krijgen!
Ray L. 2 jaar geleden geplaatst
Mooi resultaat! ziet er goed uit @jackomeijaard en @leongotje

Gefeliciteerd met jullie mooie aanwinst :)

Helaas dat het thema niet lost te verkrijgen is ;)

Het abo is een leuk idee, maar lijkt het mij persoonlijk aan de hoge kant geprijsd. Als je nagaat dat je voor rond de 80 euro (per jaar) een pro abo bij neostrada hebt en dan eventueel een thema als thrivethemes (of iets anders) kom je per maand stukken lager uit. Maar het zal zeker geschikt zijn voor mensen die voor 'makkelijk' gaan en niets hoeven te installeren om de wordpress website werkend te krijgen.

....Even terug op thema, deze ziet er goed uit ;)
reactie op @ray-l:
Léon Gotjé De kracht van het thema is juist dat het een product is dat blijft groeien, in plaats van 1 keer een thema te koop aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om zelf iets te hosten, maar de meeste gratis (en zelfs betaalde) thema's zullen op een bepaald moment niet meer voldoen aan de gestelde eisen.

Marketheme is meer dan een dienst die er voor zorgt dat je zelf Wordpress niet meer hoeft te installeren. Dit zal duidelijk worden in de nieuwe videotraining, maar een kleine opsomming kan je ook vinden in het feature overzicht op https://marketheme.nl
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Daarnaast is een centrale plaats voor (Nederlandse) klantenservice ook een boel waard :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Willem Rooze 2 jaar geleden geplaatst
Hartelijk Gefeliciteerd.
Ik neem aan, dat wie nu direct instapt voor het fantastische kennismakingstarief van één Eurootje ook meteen volledig aan de slag kan? Mijn aanmelding komt er in ieder geval aan.
Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
@willemhj Iedereen mag het Marketheme voor de eerste maand voor een euro uitproberen inderdaad, zonder limitaties!
Tom Snelders 2 jaar geleden geplaatst
En hoe komen we bij de nieuwe video's @jackomeijaard?

Als ik via het linkje in de bovenbeschrijving: https://forum.internetsuccesgids.nl/resources/affiliate-marketing-revolutie-v3 erheen ga, lijk ik geen toegang te hebben.

Als ik dan klik op 'hier om in te loggen' wordt ik terug geleid naar de homepagina van het forum.

Gaat dit goed?
reactie op @tomsnelders:
Jacko Meijaard @tomsnelders blijkbaar had je nog geen toegang tot de Affiliate Marketing Revolutie; heb ik je nu gegeven :-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Tom Snelders Wel tot v2. Heb ik net nog getest, maar dan moest ik via http://members.internetsuccesgids.nl/login/?wlfrom=%2F

Via het forum lukte me het eigenlijk nooit om in te loggen.

Nu wel! Thanks
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing @tomsnelders, @jackomeijaard, dat is toevallig, ik kan er ook niet bij :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Ook jou heb ik toegang gegeven @jeroensanting :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing Top! Wat een samenwerking!! :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Willem Rooze 2 jaar geleden geplaatst
@leongotje Er zit geen reageer button op je bericht, dus maar in een nieuwe posting.
Bedankt voor je reactie en ik heb me inmiddels aangemeld. Heel irritant dat ik nu ineens "contact" heet omdat mijn e-mailadres zo begint en niet bij mijn naam wordt genoemd.
Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
@willemhj Ik heb uw gebruikersnaam aangepast naar willemrooze. Zou u willen proberen of u hier nu mee kunt inloggen? Ik ga mijn best doen dit probleem voor in de toekomst zo snel mogelijk te verhelpen.
Willem Rooze 2 jaar geleden geplaatst
Bedankt, @leongotje Het werkt. En alles ter lering ende vermaak en positief opbouwend bedoeld. Ik wijzigde mijn wachtwoord en kreeg een bevestiging, die als afzender "WordPress" toonde (ook naar het begin van het e-mailadres). Is de reactieknop hier expres uitgezet?
reactie op @willemhj:
Jacko Meijaard Top Willem!

Dat je niet kan reageren op sommige berichten op het forum (als onderliggende reactie) ligt aan de forum software die ik hiervoor gebruik. Hier lijkt een bug in te zitten; die zal ik dan ook even melden bij de ontwikkelaars :-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Vanaf nu is het mogelijk om zelf een gebruikersnaam op te geven in het bestelproces! (Als je snel bent is je voornaam nog vrij, haha)
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Alex ts 2 jaar geleden geplaatst
WOW! ik ben nog maar een uurtje of anderhalf aan het kijken naar de nieuwe video's maar dit is zooo VET! echt geweldig hoe makkelijk dit het allemaal maakt! Ik wou dat ik de video's nu meteen in 1 keer kon uitkijken en beginnen, maar moet er even af nu helaas. Straks weer door! Maar echt ben het met je eens @jackomeijaard DIT IS ZO MEGA VET! En natuurlijk @leongotje ook niet niet vergeten, ECHT KLASSE WERK! Dit maakt het echt een stuk eenvoudiger! dat zie je al in module 1 en 2. Kan niet wachten om door te gaan..
reactie op @alexts:
Jacko Meijaard Awesome @alexts

Geweldig om te horen!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Louise Prins 2 jaar geleden geplaatst
Mooi, Leon!

Ik wil nu snel mijn eerste website klaar hebben en dan stap voor stap verder naar minstens 10 sites.

Hoeveel sites kan ik gemiddeld bij jou onder 1 webhosting zetten voordat de 1GB bereikt is?

En hoe verder als die 1GB bereikt is? Dan een tweede webhosting bij jou afsluiten?

Stel in eerste instantie kan ik 4 sites kwijt op 1 webhosting. Maar iedere week schrijf ik voor deze sites content. Dan zullen op een gegeven moment er geen 4 sites meer inpassen. Hoe dan verder?
Léon Gotjé 2 jaar geleden geplaatst
@louiseprins Marketheme is meer dan alleen een plek om een website te kunnen hosten. Het is een all in one oplossing voor je hele website. Je neemt Marketheme af, per website. Mocht je meerdere websites willen draaien kan je contact opnemen om op een gereduceerd tarief meerdere websites te draaien. Het werkt dus iets anders dan gewoon afnemen van webhosting.
reactie op @leongotje:
Jacko Meijaard @louiseprins ik wil je dan ook aanraden om eerst te beginnen met één site; dan krijg je een beetje door hoe Marketheme werkt en wat de bedoeling is ;-). Je kunt het gewoon uitproberen voor een euro, dus je loopt geen enkel risico.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Louise Prins 2 jaar geleden geplaatst
Fijn, dankjewel voor jullie advies Leon en Jacko!

Ik ga met mijn eerste website bij je starten Leon en dan zien we volgende maand wel weer hoe verder te gaan!

Jacko en Leon, ik wens jullie een mooi, relaxed weekend toe,

Ik hoop dat jullie tijd hebben om nu even te relaxen zonder verder gedoe.

Geniet heerlijk na van jullie behaalde super resultaat!

Ik weet zeker dat iedereen die een goed, stabiel inkomen wil bereiken hier helemaal voor gaat!
reactie op @louiseprins:
Jacko Meijaard Awesome!

Je zult er ongetwijfeld veel voordeel uit gaan halen :-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Louise Prins Fijn om te horen Jacko, ben er al mee bezig.
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jan M 2 jaar geleden geplaatst
Daar is het dan! Ziet er strak uit.

Ik had het "super geheime thema" op FitPlek.nl ~ twee maand geleden al gevonden met wat Google zoekwerk vanuit de Youtube serie.

Moest al die tijd natuurlijk een super groot geheim bewaren op Jacko's advies en heb dat natuurlijk netjes gedaan ;) Had in die reactie ook aangegeven dat in de "Fitplek review" nog een paar lol fouten staan.

En nog staat er in de tekst én in de titel: "Fitplek is een echte AANRANDER". Heeft die tekstschrijver nóg steeds niet aangepast Jacko :P

Weet nog niet echt wat ik moet denken van die prijs per maand en de Markethema is een dienst" inslag.
helemaal naar dat ik las dat je voor meer dan één website (wat natuurlijk logisch is) nog meer mag aftikken.

Nog even een nachtje over slapen ;)
reactie op @janm:
Jacko Meijaard @janm haha, volgens mij was je de eerste die de site had opgemerkt; maar tof dat je het na goed speurwerk al die tijd stil hebt gehouden. Werd zeer gewaardeerd :-).

We hebben voor deze opzet gekozen omdat we zo volledige controle over Marketheme kunnen houden, en zo onze gebruikers de beste ervaring kunnen aanbieden, en ook het beste kunnen beschermen. Het mooie van Marketheme op deze manier is dat je jezelf zelf écht volledig kunt storten op de content, en niet met onnodige dingen. Daarnaast kunnen we onze gebruikers op deze manier mee laten groeien, en eenvoudig nieuwe features uitrollen op alle Marketheme's, zonder dat de gebruikers daar zelf wat voor hoeven te doen.

Dit is dan ook nog maar het begin. Ik weet zeker dat het Marketheme over half jaar er enorm veel toffe features bij krijgt, en daar heeft de community ook inspraak in. Stel dat er veel mensen zeggen dat ze graag "een bepaalde feature zouden zien", dan kunnen we die er in bakken :-).

Ik nodig je uit om het dan ook voor een maandje te proberen, dan zie je hoe cool en zorgeloos het werkt :-).

Oh ja, de tekst is (eindelijk) aangepast :-)! Thanks voor het melden!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Willem Rooze 2 jaar geleden geplaatst
Volgens mij is module 1 video 4 (welk product ga je promoten en video 5 dezelfde video. Is dat een test voor de oplettende kijkers of een foutje? Video 6 domeinnaam geregistreerd is weer conform de titel.
reactie op @willemhj:
Jacko Meijaard Hier stond inderdaad een verkeerde video Willem, is aangepast :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts 2 jaar geleden geplaatst
Dat heb ik @jackomeijaard ook al aangegeven. Echter als hij inlogt op mijn account werkt het wel. Maar jij hebt dit probleem dus ook? Dan ligt het vast aan een bepaalde instelling.
reactie op @alexts:
Jacko Meijaard Willem had als melding dat er een andere video stond, en jij dat je niet bij de content-pagina kon komen, toch? Willem kan dus wel de pagina (en dus de video) bekijken.

Als je hetzelfde had als Willem, had ik je verkeerd begrepen en is het nu opgelost, de video is veranderd aangepast!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts okay thx dat bedoel ik inderdaad!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Willem Rooze Klopt. Toen ik een half uurtje geleden keek, was het nog niet, maar nu is het wel aangepast. Ik ga gauw kijken.
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Piet Hein Bouwkamp 2 jaar geleden geplaatst
Ik zie helaas alleen de V2 van de AMR nog...
reactie op @piethein:
Jacko Meijaard Je zou er nu bij moeten kunnen @klaasjan :-)!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Ann Member 2 jaar geleden geplaatst
Ik krijg ook geen toegang tot de video's @jackomeijaard
Ben wel heel benieuwd!
reactie op @annmember234:
Jacko Meijaard Heb je toegang gegeven :-)! Stond nog niet goed in je account.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Hamist Cornet 2 jaar geleden geplaatst
Top heren! Gefeliciteerd met de launch! Ga de video's a.s.a.p. bekijken! :D
reactie op @hamistcornet:
Jacko Meijaard Thanks Hamist!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Willem Rooze 2 jaar geleden geplaatst
Onder alle video's van module 4 staat " einde module" waar navigatiepijlen naar volgende cq vorige video's wordt verwacht. Dit weer ter leringhe ende vermaeck.
reactie op @willemhj:
Jacko Meijaard Yes, dit is een bekende bug in de software die ik gebruik en is gemeld bij de ontwikkelaars. Het beste is om via de Module zelf (dus de pagina waar je naar alle video's kunt navigeren) door de video's heen te bladeren ;-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Willem Rooze Dat zal me wel lukken @jackomeijaard Het is slechts mijn bedoeling om middels het melden jou te helpen om dit geweldige product te perfectioneren. Ik ben er van overtuigd, dat je dat op prijs stelt.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Absoluut!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Marc Vanderstraeten 2 jaar geleden geplaatst
Top heren @jackomeijaard en @leongotje
Proficiat, ik ben bezig alle modules te bekijken, Marketheme is zo ik heb kunnen zien affffffff
al dat gedoe om te installeren, tijd verlies.
Maar met Marketheme zoveel gemakkelijker. Het ziet er degelijk en verzorgt uit :)

Heel mooi gedaan!!!
reactie op @marcvanderstraeten:
Jacko Meijaard Thanks @marcvanderstraeten

Yes, dat is ook de filosofie achter Marketheme: eenvoud.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs 2 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard
Ik heb al Module 1 bekeken en ik ben nu al onder de indruk.
Natuurlijk weet ik nog goed hoeveel moest ik tobben 1 jaar geleden toen ik met de AMR begonnen ben.
De toestanden met Versio, Neostrada, Google Analytics, C pannel... kostten mij alleen weken, misschien 1 maand om het goed te krijgen.

Het is waanzinnig snel en makkelijk geworden om met Marketheme een website op te zetten.

Maar even nog een vraag.
Als ik het goed heb, zeg jij in je video, dat Marketheme is compleet genoeg om Affiliate programma's erop te draaien?
Hoe zit het met email marketing?
Hierbij moeten we ook nog Enormail hebben of niet?
Tjalling - 2 jaar geleden geplaatst
@tereziatakacs

In het MarkeTheme zit geen e-mail marketing provider nee. En dat is ook wel logisch.
Dat je zul je extern moeten afsluiten.

Enormmail integreert met MarkeTheme.
Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
@tereziatakacs tof om te horen dat je zo enthousiast bent! Het Marketheme maakt alles inderdaad een stuk makkelijker :-).

Precies wat @tjalling zegt, je zult nog wel Enormail nodig hebben (Marketheme is immers geen email marketing software), maar deze kun je - zoals je in de video's kunt zien - wel super simpel in je website integreren :-).
Edwin Weevers 2 jaar geleden geplaatst
Hoi Jacko interessante nieuwe mogelijkheden, ziet er echt goed uit.
ik kan echter ook niet inloggen bij de trainingen via deze site. bij de oude amr site wel. ik zag dat jij dat kunt omzetten, zou je dat voor mijook willen doen ?

alvast dank!
reactie op @edwinweevers:
Jacko Meijaard Done :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Claudia Laan 2 jaar geleden geplaatst
Gefeliciteerd mannen! Het ziet er goed uit. Ik was met Module 4 bezig. Betekent dat ik nu weer bij Module 1 moet beginnen?
reactie op @claudialaan:
Jacko Meijaard Thanks!

Ja, dat raad ik inderdaad wel aan :-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Ron Kuiper 2 jaar geleden geplaatst
Hoi Jacko,

Ik ben weer in de gelegenheid om de AMR op te pakken.
Ik ziet echter dat ik, net zoals enkele anderen, alleen op de oude AMR site kan inloggen en niet op het forum waar de nieuwe video's staan.
Is het mogelijk dit voor mij ook aan te passen?
Alvast veel dank.
reactie op @ronkuiper:
Jacko Meijaard @ronkuiper done!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Ron Kuiper Dat noem ik pas snel! Bedankt.
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Theo Verdurmen 2 jaar geleden geplaatst
Als ik op http://members.internetsuccesgids.nl inlog zie ik de oude video's.
Wanneer ik via https://forum.internetsuccesgids.nl/resources/affiliate-marketing-revolutie-v3 inlog gaat het wel goed en zie ik de nieuwe video's.

Kan dit aangepast worden?
reactie op @theoverdurmen:
Jacko Meijaard forum.internetsuccesgids.nl is het nieuwe Leden-gedeelte @theoverdurmen

Ik raad je aan hier altijd de video's te kijken; ik zal binnenkort een redirect op members.internetsuccesgids.nl zetten.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Cynthia van Tongeren 2 jaar geleden geplaatst
Super interessant allemaal!

Ik wil ook graag die nieuwe versie AMR V3 zien, maar ik kan alleen maar inloggen via members.internetsuccesgids.nl en daar staan alleen de oude video's op.

Hoe kan ik toegang tot de nieuwe video's krijgen?

Ik zie trouwens nog steeds de prijs van 67 euro staan bij Marketheme, terwijl het al ruim na 1 juni 2017 is. Klopt het dat de korting van 30 euro nog steeds geldig is?
reactie op @cynthiavantongeren:
Jacko Meijaard Hi Cynthia!

Ik heb je toegang gegeven op forum.internetsuccesgids.nl voor de AMR :-).
en inderdaad, maar tegen niemand zeggen ;-).
2 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs vals speler :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Cynthia van Tongeren Super! Dank je wel! Enne....ik zeg niks ;-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Lucy van de Leemkolk .....heb t toch per ongeluk gezien. Heb net module 1 af en hoop ook nog van deze aanbieding dan gebruik te kunnen maken
2 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Check https://marketheme.nl/winkel/marketheme/ @lucy :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Dré 2 jaar geleden geplaatst

Ben pas een week bezig, maar wat een heerlijk thema is Marketheme zeg. Daar mogen jullie trots op zijn @jackomeijaard​ en @leongotje​ !!!!

Nog wel een tip van een leek, misschien kan je er wat mee @leongotje​ : De boekenplank is supervet, maar zou voor mij nog meer toe te passen zijn als je de titel 'boekenplank' zou kunnen aanpassen aan de media die je daar wilt laten zien. Denk daarbij aan DVD's, CD's, LP's (jajajaja, het vinyl is weer helemaal hot) etc etc....

Ben benieuwd wat je hiervan vindt ?

reactie op @dr:
Jacko Meijaard

Goed om te horen :-)!


2 jaar geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé

Feedback is altijd welkom, ik hou van mensen die meedenken! Als het goed is kan je door middel van de shortcode [boekenplank] een plank tonen op de pagina naar jouw keuze. Als je de shortcode generator gebruikt, kan je zelfs een shortcode genereren met alleen maar de categorie(en) naar jouw keuze.

De paginatemplate "Boekenoverzicht" luisterd ook gewoon naar de titel die je in hebt gevuld voor jouw pagina. Volgens mij staat de titel "boekenplank" nergens aan de voorkant vast en kan je dus alles tonen. Ik kan me voorstellen dat het voor vinyl een misschien wat gekke voorkant heeft, maar het kan zeker wel!

Hier staat de gerestaureerde Philips 212 ook nog regelmatig aan :)


2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Alexandra Dummert 1 jaar geleden geplaatst
Ga ik zeker gebruiken! Ik heb echter wel nog een vraag: zijn de kleuren aan te passen? De kleur blauw in het blokje bovenin zou ik zelf een andere kleur geven, zodat de uitstaling iets 'vrouwelijker' wordt.
reactie op @alexandradummert:
Alexandra Dummert Super, dank je!!!
1 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Yes, zijn aan te passen :-).
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Alex ts 1 jaar geleden geplaatst
Check hartenleed.nl, of dit topic. https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/nieuwe-kleuren-marketheme-voorbeeld
reactie op @alexts:
Alexandra Dummert Dank je
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 May 2017 om 10:35
Aantal lezers 446
Aantal reacties 103