Aantal vragen voor ik begin

Laatste reactie 24/10/2018 11:40 door Lars
· Markeren als ongelezen
Lars Nijhuis 8 maanden geleden geplaatst
Beste Allemaal,

Ik heb de training video’s bijna allemaal afgerond voor de eerste keer en ik ga de video’s deze week nogmaals bekijken om dan ook zelf lekker aan de slag te gaan. Heb hier erg veel zin in en ik had ook niet verwacht dat ik hier zo enthousiast over zou zijn.

Wel heb ik nog een aantal vragen voor ik begin zodat ik een beetje weet wat ik kan verwachten, hopelijk vinden jullie dit niet vervelend.

Ik heb de volgende vragen, ervan uitgaande dat ik alle punten die in de training video’s worden behandeld goed in acht neem en ook elke week goede content op mijn website ga plaatsen.

1. Wat is een beetje de gemiddelde tijd in maanden wanneer je de eerste commissies binnen zou kunnen krijgen? Ik begrijp heel goed dat dit tijd gaat kosten en toewijding in het schrijven van de content.

2. Ik ben van plan om de e-mail marketing in een later stadium toe te passen wanneer mijn eerste website een beetje begint te lopen, dit om toch de kosten van enormail nog even uit te sparen. Kan mijn website ook winstgevend zijn zonder e-mail marketing of is dit een kansloze missie, uiteraard wil ik graag de maandelijkse kosten van Marketheme omzetten in winst.

3. Ik heb al een product gevonden wat mij aanspreekt en waar ik voor mijn gevoel veel over kan vertellen en leren. Zijn er nog tips of adviezen waar ik op moet letten bij het kiezen van mijn product buiten de paypro score en een eigen interesse in het onderwerp?

Ik vind het soms nog wel wat lastig om in de juiste mind set te komen waar Jacko het in de inspiratie video’s over heeft, maar dat zal een leer proces zijn.

Sorry voor de lange tekst en de vragen.
Mark de Vries 8 maanden geleden geplaatst
Lange teksten vragen om korte antwoorden! 😉

1. Bij mij na 1 maand, maar bij anderen pas na een jaar
2. Ja je website kan winstgevend zijn zonder email marketing, maar minder dan met email marketing
3. Lastig om te beoordelen of iets converteert.  Kies een niche met meerdere affiliate kansen

Youri Klijn 8 maanden geleden geplaatst
Ik vul @tradermark nog even aan 😄

1. Is afhankelijk van je traffic en promotie; ga je er vol voor dan kun je net als Mark en vele anderen in de eerste maand wel een of meerdere commissies scoren. Besluit je om het volledig organisch te laten groeien dan kan dit (veel) langer duren.

2. Je kunt bij o.a. Mailerlite en Mailchimp gratis starten met e-mail marketing, tot de 1k/2k subscribers. Deze diensten zijn niet Nederlands maar wel goed.

3. Zoals Mark al zei; lastig te beoordelen. Conversie komt voor een groot deel uit jouw content en hoe je de bezoeker/klant opwarmt om tot aankoop over te gaan. Zelf zou ik meerdere producten/diensten zoeken die aansluiten bij de niche en zo testen wat wel en niet converteert.
reactie op @youriklijn:
Lars Nijhuis Wat word er precies bedoeld als jullie het hebben over het converteren van een product?
en hoe pas ik precies meerdere producten toe op een web-site om te kijken welke goed converteert?

bedoel je dan dat ik meerdere web-sites aan moet maken om producten te promoten en kijken welke goed loopt of op 1 web-site meerdere producten promoten?
8 maanden geleden

Beantwoorden

Lars Nijhuis 8 maanden geleden geplaatst
@tradermark​ en @youriklijn​ bedankt voor jullie snelle en hulpzame reactie.

wat bedoelen jullie precies als jullie het hebben over het converteren van een product?
en hoe pas ik precies meerdere producten toe op een web-site om te kijken welke goed converteert?

overigens toch besloten om gelijk e-mail marketing toe te passen omdat ik de absolute meerwaarde er wel van in zie.
Jacko Meijaard 8 maanden geleden geplaatst
Hi Lars,

Waar ik me eerst op zou focussen is het krijgen van bezoekers. Als je nog geen bezoekers hebt, is email marketing nog niet interessant.

Ik snap dat je gelijk goed wilt beginnen, maar als je pas begint, denk ik dat het belangrijker is om in stapjes te werken.

Misschien interessant voor je om deze casestudy eens door te lezen: https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/casestudie-nieuwe-affiliate-site

Daarin probeer ik ook duidelijk te maken dat het in fases gaat.
reactie op @jackomeijaard:
Lars Nijhuis Deze had ik inderdaad gisteren gevonden, erg interessant.
dank je.
8 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman 8 maanden geleden geplaatst
Mark en Youri geven punten 1 en 2 al goed weer. Op punt 3 wil ik graag nog even reageren:

3. Ik heb al een product gevonden wat mij aanspreekt en waar ik voor mijn gevoel veel over kan vertellen en leren. Zijn er nog tips of adviezen waar ik op moet letten bij het kiezen van mijn product buiten de paypro score en een eigen interesse in het onderwerp?

Zoek niet per se een product op, maar kijk vooral naar het probleem dat dit product moet gaan oplossen. Zijn er eventueel meer oplossingen te vinden, oftewel meer producten? Ik start mijn affiliate sites graag vanuit een probleemoplossend vermogen, dus wat is er nodig, wat is er eventueel al maar kan beter etc. Vul je dat goed in, dan zul je makkelijker hoger en gemakkelijker producten kunnen vinden die je kunt promoten.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 23 October 2018 om 20:01
Aantal lezers 35
Aantal reacties 8