Aanmelden BOL.com zonder content

Laatste reactie 25/11/2021 11:51 door Robert
· Markeren als ongelezen
Robert K 1 week geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Ik ben pas geleden een website gestart, echter heb ik nu een vraag met betrekking tot de inhoud. Ik wil graag blogs schrijven over verschillende top 10 producten en daarin verwijzen naar BOL.com. Ook wil ik een shop inrichten met producten van bol en daar een affiliate knop bij plaatsen. Alleen als ik mij aan wil melden bij bol vragen zij een gevulde website met content, maar ik heb zo iets van "Ik kan die content alleen maken met jullie toegang?". Weet iemand hoe ik dit moet voortzetten, of hoe zijn jullie begonnen? Het is ook zo iets om alle blogs te schrijven over producten op Bol en dan uiteindelijk zonder affiliate links. Ik hoor graag iets van jullie.
Groetjes Robert

🔥 Martijn M 1 week geleden geplaatst
Eerst content maken en vervolgens aanmelden. Je hebt de eerste periode toch nog geen bezoekers waardoor je commissies misloopt.

Je kan alvast naar de producten linken met de gewone url.

Succes!
Samuel Vriend 1 week geleden geplaatst
Zoals martijn zegt eerst gewoon bligs gaan schrijven over de producten en dan gewoon de normale link er inzetten. Meestal heb je 10/15 blogs nodig voordat je wotd toegelaten.

Als ze je accepteren kun je de links gewoon weer veranderen naar je affiliate links. In het begin heb je toch nog niet echt bezoekers dus je zal niet echt geld mislopen.
Jari Dohmen 1 week geleden geplaatst
Beste Robert,

Toevallig heb ik recent intensief contact gehad met bol.com. Ze gaven specifiek de richtlijn van 10 blogs. Mijn strategie is dus altijd dat ik eerst 10 blogs schrijf voordat ik me aanmeld. Wellicht kun je hier iets mee. Ze gaven ook aan dat ze aanvragen graag opnieuw bekijken. Bij vragen of een "her-keuring" kun je dus eenvoudig mailen naar partner@bol.com. Mij hebben ze in ieder geval goed geholpen.

Succes!

Sieto vd 1 week geleden geplaatst
Inderdaad: eerst content schrijven, dan pas aanmelden.
Robert K 1 week geleden geplaatst
Bedankt voor alle positieve reacties! Ik ga hier zeker gebruik van maken. Ik had bijvoorbeeld zelf nog niet eens gedacht om de gewone links te plaatsen. Verder , Jari bedankt voor je specifieke richtlijn vanuit BOL.

Bedankt alle!

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 November 2021 om 10:11
Aantal lezers 40
Aantal reacties 6