Aanloop naar de feestdagen (meer sales?)

Laatste reactie 23/12/2020 12:08 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Hi all, 
Merken jullie momenteel ook een enorme sprint in het aantal verkopen? 
Vandaag werd ik wakker en zag tot mijn verbazing dat ik de eerste verkoop al had gedaan. Nu enkele uren later heb ik een record aantal verkopen op een dag gerealiseerd. Nu besef ik mij dat dit nog maar het begin is. Tegelijkertijd voelt het wel lekker om nog net voor het einde van het jaar door het dak te gaan. Ben benieuwd wat de rest van de maand gaat opleveren. 
Boyd van Dongen 2 maanden geleden geplaatst
Met deze aantallen ga je nog niet echt door het dak toch? Het is leuk dat je 4 orders hebt, maar dat kunnen net zo goed 4 orders met 1 euro commissie zijn.

Ik zou eerder kijken naar je commissies in € dan je aantal orders
reactie op @boydvandongen:
Jeffrey Keijzer @boydvandongen​, het klinkt als nog niet veel. Misschien is dat het ook nog niet. Vandaag een totaal bedrag van 24 euro verdiend. Toch weet ik dat als dit doorzet dat ik (met een extra meevaller van werk) in Januari en in Februari 700 euro extra krijg. Voor mij betekend dit dat ik rond Mei 2021 na 3 jaar weer boven de roodstand bij de bank uit kom. 


Het klinkt misschien raar, maar dat gevoel is echt rustgevend en maakt mij wel trots. Zonder affiliate marketing had dit nog veel langer geduurd.  
2 maanden geleden

Beantwoorden

Wim van der Kruijk Hoi Jeffrey,

Een doel, zoals uit de schulden komen, motiveert altijd extra! Supergoed dat je actie hebt ondernomen.

Zelf had ik jaren moeite om rond te komen. Sinds ik met affiliate marketing bezig ben, heb ik zelf ook tips uit de boeken die ik promoot toegepast.

Nu hou ik elke maand geld over (en rij een nieuwe auto) in plaats van net wel/net niet genoeg geld te hebben!!!! Dat voelt echt goed en je kunt weer naar de toekomst kijken.

Ik weet zeker dat jou dit ook gaat lukken, je bent al op de goede weg!

Succes verder!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @wimpie​, het klinkt raar dat ik het zeg, maar voor mij was dit misschien wel de hoofdreden geweest om te zoeken naar een manier van extra inkomen genereren. Uiteindelijk ben ik blij dat ik in deze situatie zit en daarop actie onderneem. Als alles weer normaal is en de inkomsten volledig uit de website komen is dat een extra moment om bij stil te staan. 

Het geen geld hebben naar strax een moment waarop er genoeg binnenkomt zal mij altijd laten beseffen hoe het is om geen geld te hebben. Heb het gevoel dat je daardoor ook enorm gevormt wordt/ karakter van krijgt! Dat is iets wat je dan de rest van je leven bij je hebt en alleen maar positief kan zijn!
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Marc van den B 2 maanden geleden geplaatst
Denk dat dit enorm persoonlijk is met wat voor website je hebt ;)

Jij moet het hebben van bol.com. Het zijn kerstdagen en met een cookie tijd van 5 dagen zal je dus meer commissies krijgen. 

Straks is het januari en dan heb je weer minder verkopen waarschijnlijk omdat de feestdagen voorbij zijn ;). 

Hier heb ik vorige week 3 keer een cryptocursus verkocht en kreeg toen 3x233.50. Maar dat is niet maand verbonden. Dus dat kan ik elke maand krijgen. 

Het belangrijkste is dat het je motiveert en dat is fijn ;-)

Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
@marcvdbrink​, sinds ik met affiliate marketing bezig ben en dit als echte hobby / bedrijf ben gaan zien. Voor mij was de kvk daar niet voor nodig. Was ik hooked en wist ik dat dit de manier is om uit de schulden te komen. 

In de tussentijd wel een hoop geleerd, fouten gemaakt en geprobeerd om er weer het beste van te maken. Nu dit een klein beetje begint te lopen zie ik een uitweg en steeds meer kliks en bezoekers komen. Mijn verwachting was eerst om 1 verkoop per dag vanaf Januari te krijgen, dit lukt nu al. Dat maakt mij inderdaad wel al mega happy!

Tegelijkertijd heb ik het gevoel aan het begin van iets veel groters te staan. Ben benieuwd wat er de komende periode gaat gebeuren.
Martijn M 2 maanden geleden geplaatst
Ik denk dat het overall zoekvolume de komende periode in Lockdown echt door het dak zal gaan. Afhankelijk van hoe je posities in Google zijn zal je hier van mee profiteren

Ik verwacht iig in januari terug te kunnen kijken op een mooie decembermaand :)
Mark en Debbie van der Bent 2 maanden geleden geplaatst
Fijn dat je één van je doelen al hebt behaald!

Geniet van je succes en alvast fijne feestdagen!!

🔥 Jeroen Santing 2 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Jeffrey!

Veel succes verder!
Dirk vS 2 maanden geleden geplaatst
Hey Jeffrey!

Voelt lekker hé?
Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Zekers, het begint ergens op te lijken. En het bouwen aan de website is super leuk. Deze maand alleen iets minder actief dan ik had gewild. Ondanks dat ga ik de 16 artikelen deze maand halen en ben ik eigenlijk alsnog tevreden. 

Benieuwd wat 2021 te bieden heeft!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 December 2020 om 10:38
Aantal lezers 155
Aantal reacties 12