Ervaringen met 10stappen.com?

Laatste reactie 20/01/2022 22:52 door Harm
· Markeren als ongelezen

Dit topic is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Luka Abu hanna 9 maanden geleden geplaatst
Iemand ervaring met het affiliate program van 10stappen.com ?

Ik wil dit waarschijnlijk als product kiezen voor mijn website. Eerst kun je daar een gratis boek downloaden en daarna komen nog wat upsells. Iemand die denkt dat dit werkt?
Harm van Wijk 9 maanden geleden geplaatst
Klopt, dat is inderdaad mijn programma. :-D 

Dat levert een aantal affiliates aardig wat omzet op:

Mocht je er vragen over hebben, dan hoor ik het graag!
Frank Bouw 9 maanden geleden geplaatst
Op mijn website focus ik me niet op beleggen. Toch het 'boek + pakket in 10 stappen succesvol beleggen' met succes gepromoot. De commissie was € 37,60. Een tweetal weken later volgde een upsell: € 500,- commissie! Niets vergeleken met bovenstaand, maar wel lekker. Ofwel het werkt :-)
Sjaak V 9 maanden geleden geplaatst
Zeker een mooi programma om te promoten al is er wel aardig wat concurrentie.
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
De Trading Navigator staat op dit moment op nummer 1 en is het best verkopende product van PayPro (ex aequo met @jackomeijaard​ :-)  In de eerste 17 dagen van 2022 is al 60.000 extra omzet gegenereerd waardoor ik ruim 30.000 euro (ruim 50% van de omzet) aan affiliates heb betaald. Ik zou graag veel meer aan jou als affiliate willen betalen ;-) Daarom mijn vraag hier, hoe zou ik jullie nog beter kunnen helpen?
reactie op @harmvanwijk:
Marc van den B Lekker bezig Harm! Hier ligt de volle focus ook op de trading navigator methode dus hoop ook spoedig weer wat verkopen binnen te slepen :). Heb flink wat hoge posities en dat worden er zeker meer komende maanden :)
3 maanden geleden

Beantwoorden

B S Hallo Harm, Mij lijkt het volgende interessant. Kant en klare affiliate materialen, zoals social media berichten, e-mails of zelfs een PDF’je “beginnen met aandelen" die ik gratis kan weggeven en mijn affiliate link in kan plaatsen. Op deze manier zou ik namelijk eenvoudig een funnel kunnen starten.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Die zijn er toch al? Gratis e-books enzo
3 maanden geleden

Beantwoorden

B S Er zijn inderdaad al meerdere gratis zaken die kunnen worden gepromoot. Wellicht kan het nog beter werken eerst mensen zelf warm te maken voor het product via een eigen kanaal met eigen naam, en dat ze vervolgens terecht komen in een funnel van Harm of rechtstreeks op de verkooppagina. Volgens mij zijn er momenteel nog geen kant en klare social media berichten en mails. Een product eigenaar had mij eens wat van zijn best presterende mails en berichten opgestuurd met wat kleine aanpassingen en ik merkte dat daar inderdaad commissies uit kwamen.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Harm van Wijk Deze staan inderdaad allemaal al op mijn site :-D Al raad ik je wel aan om zelf ook aan de slag te gaan met het delen van waarde...zorg dat je uniek bent en mensen vertrouwen in jou gaan krijgen en dus waarde gaan hechten aan jouw mening. Als jij hem dan vervolgens attendeert op het feit dat zij een gratis boek kunnen bestellen of een gratis online training kunnen volgen of een gratis e-boek kunnen downloaden, dan zal dat waarschijnlijk zorgen voor meer en betere leads :-D En zorg voor focus.... "VERSPREID JE KRACHTEN NIET Neem alleen deel aan één soort bedrijf en blijf er trouw aan tot je slaagt, of totdat je ervaring laat zien dat je het moet verlaten. Een constant hameren op één spijker zal zorgen dat deze het hout in gaat en wordt vastgeklemd. Wanneer de onverdeelde aandacht van een man op één object is gericht, zal zijn geest voortdurend verbeteringen van waarde suggereren, die hem zouden ontgaan als zijn hersenen door een dozijn verschillende onderwerpen tegelijk bezet zouden zijn. Menig fortuin is door de vingers van een man geglipt, omdat hij tegelijkertijd te veel beroepen uitoefende. Het is verstandig om niet te veel ijzers in het vuur te hebben."
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Een 100% tevredenheids garantie is een 100% tevredenheids garantie...dus het is wat het is...en geldt dus voor o.a. de Trading Navigator. Als mensen hun geld terug vragen dan krijgen ze dat... De algemene voorwaarden hebben betrekking op ALLE producten die we aanbieden. Hoe kom je er nou weer bij dat dit oplichting is? 
Harm van Wijk 3 maanden geleden geplaatst
Overigens het betichten van oplichting is smaad en laster.... iemand die zich schuldig maakt aan smaad of laster begaat ook een onrechtmatige daad. In artikel 6:162 van het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat hij die jegens een ander een onrechtmatige daad pleegt verplicht is de schade te vergoeden die de ander daardoor lijdt.
Sjaak V 3 maanden geleden geplaatst
Ik heb er geen problemen mee om de Trading Navigator te promoten, de voorwaarden zijn een zaak tussen Harm en zijn klanten. Bovendien geeft Harm hierboven ook aan dat men het geld terug krijgt als er men niet tevreden is. De koper dient ook de voorwaarden goed door te lezen. De kleine lettertjes lezen vergeet men nogal eens.
Sieto vd 3 maanden geleden geplaatst
Even mijn mening(en): - ik vind de promotie van van het eigen product van @harmvanwijk​ onnodig. - ik vind de reactie van @paco​ niet nodig, daar is al een heel topic over (al kan ik dat zo 1,2,3 even niet vinden) - het was denk ik voldoende geweest om daar op te wijzen. Of het betichten van oplichting, smaad en/of laster is, daar heeft een rechter zich eerst nog maar over te buigen. Zullen we het nu weer over affiliate marketing gaan hebben?
reactie op @sieto:
Harm van Wijk Ik promoot mijn product niet...ik reageer op een vraag (Ervaringen met 10stappen.com?) en stel een vraag hoe ik de affiliates kan helpen: "De Trading Navigator staat op dit moment op nummer 1 en is het best verkopende product van PayPro (ex aequo met @jackomeijaard​ :-)  In de eerste 17 dagen van 2022 is al 60.000 extra omzet gegenereerd waardoor ik ruim 30.000 euro (ruim 50% van de omzet) aan affiliates heb betaald. Ik zou graag veel meer aan jou als affiliate willen betalen ;-) Daarom mijn vraag hier, hoe zou ik jullie nog beter kunnen helpen?"  Ik ben inderdaad een tijd niet hier geweest vanwege de belachelijke reactie van @paco​ Deze reactie heeft @jackomeijaard2​ destijds terecht verwijderd toen hij mij ook al had beticht van smaad en laster. Om deze reden ben ik hier een tijd niet geweest om waarde te leveren aan deze community...en ik denk meerdere mensen wanneer mensen die hier komen om waarde te delen op deze wijze worden behandeld... 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Dit topic is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Topic gestart 20 July 2021 om 16:49
Aantal lezers 100
Aantal reacties 9