[10K Club] Waarom ik mensen ben gaan coachen?

Laatste reactie 12/02/2020 12:43 door Jacko
· Markeren als ongelezen
🔥 Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Sinds april dit jaar ben ik mensen 1-op-1 gaan coachen met affiliate marketing, om ze te begeleiden naar een 10K per maand inkomen.

Regelmatig krijg ik de vraag: waarom doe je dit nou eigenlijk? Je steekt er veel tijd in, en moet veel mensen helpen.

Het leek me dan ook wel handig om hier eens een topic over te maken, want sinds de start van de 10K Club (het coachingprogramma) is er veel verandert - zowel voor mij persoonlijk als voor mijn business. 

Om dit te begrijpen moeten we een stukje terug in de tijd gaan.

Toen ik student Journalistiek in Utrecht was (zo'n 10 jaar geleden inmiddels alweer) vertelde mijn mentor dat ongeveer 20% van alle studenten Journalistiek een baan in deze sector zouden krijgen, en de rest hierbuiten. 

Niet echt de motivatie die je wilt als je net een opleiding begint ;-)!

Tel daarbij op dat Journalistiek niet echt mijn ding was, maar het puur een studie was om 'maar wat te kiezen', en dit mij van alle opleidingen het meest aansprak. 

Omdat ik geen toekomst voor mijzelf in deze opleiding zag en ik niet echt wist wat ik wilde en moest doen, besloot ik zelf te gaan zoeken naar manieren van geld verdienen op internet. Ik kwam hier de term affiliate marketing tegen, en was direct 'hooked'. 

Ik wilde dit ook. Ik wilde ook veel geld verdienen, met relatief weinig doen. Met alleen een laptop + internet verbinding en vanaf een tropisch eiland geld verdienen. Ik las allemaal succesverhalen van jonge gasten die dit deden, en wist dat als zij het konden, ik het ook zou kunnen.

Ik maakte er mijn life mission van om dit te realiseren.

Maaaaaar... dat ging niet allemaal zo soepel ;-)!

Zoals iedereen die met affiliate marketing begint, zul je genoeg tegenslagen ervaren. 

Niet alleen dat het lang duurt voordat je geld gaat verdienen, maar vooral negatieve feedback van je directe omgeving.

Familie en vrienden die zeiden: kun je niet beter je school afmaken?

Mensen die je uitlachen omdat je na een paar maanden nog niks geen succes hebt.

Je steekt er behoorlijk wat tijd in, en je krijgt niks terug. 

In het begin zie je niet het grotere geheel. Je staat onderaan de ladder en je ziet niet dat je aan het bouwen bent.

Het is ook de omgekeerde wereld: je steekt tijd in je 'werk', maar krijgt er geen geld voor terug. Het omgekeerde van werken van voor een baas, waar je direct een vast inkomen verdiend. 

Geloof me dat dit een enorm lastige tijd en situatie voor me was. 

Geen support krijgen, en ook geen resultaten krijgen.
De meeste mensen hadden dan ook al opgegeven, iets wat ik op het forum veel zie gebeuren.

Ik ben echter door blijven gaan, en zag na 3 maanden dan eindelijk een eerste commissie van 30,- euro. 

30,- euro, voor 3 maanden werk. 

Bij de supermarkt als vakkenvuller verdien je nog meer ;-)!

Ik wist echter dat als ik 30,- euro op 1 dag op het internet kon verdienen, ik ook 2 commissies per dag kon pakken, en 10 commissies, en zelfs 100 commissies. 
Ik moest het alleen zien op te schalen.

Dit deed ik dan door mijn eerste affiliate site groter te maken, en meer sites te bouwen.
Ik wist hoe het werkte, en schaalde het op, tot het punt dat ik er goed van kon leven, en nog steeds kan.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het selectief coachen van een bepaalde persoon. Echte 1 op 1 coaching, om te zien of ik mensen dezelfde resultaten kon laten krijgen, als die ik had.

Ik zeg met name selectief coachen, want zoals je weet, moet iemand wel over de juiste mindset beschikken, en ook daadwerkelijk resultaten willen behalen.

Ik zag dat dit werkte, en dat deze persoon mooie resultaten behaalde. Binnen een paar maanden was dat genoeg om van te leven, en geloof me dat dit enorm veel voldoening gaf. Deze persoon leeft nu volledig van het internet, en ik ben daar (mede) verantwoordelijk voor. 

Iemand's droom is werkelijkheid geworden - dankzij mij.

Ik zie dat 1 op 1 coaching zo enorm veel kan doen, en ik zie het nu ook in de 10K Club. Nét dat stukje persoonlijke begeleiding en het geven van instructies en mensen de juiste richting opduwen, zorgt voor (snelle) resultaten.

Zo zie ik dat de gemiddelde commissie van 10K Club deelnemers na twee maanden binnenkomt. Vanaf dan komt de tweede commissie binnen twee weken, en de derde en vierde volgen al snel.

Uitmuntende resultaten worden ook behaald, zo had iemand in zijn eerste maand al tussen de 2K en 3K WINST binnengehaald, simpelweg door het toepassen van één simpele techniek. 

Het leuke is dat er ook echt een heel leuke groep is ontstaan. Vrijwel alle deelnemers gaan er gewoon keihard voor, en dat is super tof om te zien. 

Daarom houden we volgende week ook een 10K Club borrel, met inmiddels al meer dan 60+ aanmeldingen en doen we elke week een webinar; de reacties die hier op binnen komen zijn super positief en deze webinars zijn ook super leuk om te geven, simpelweg omdat het niveau al zo hoog ligt, en iedereen zo enorm enthousiast is.

Geloof me als ik zeg dat ik hier ook weer enorm veel inspiratie en voldoening uithaal. 
Het blijft altijd een kippenvel moment als iemand mij mailt en zegt dat zijn/haar eerste commissie binnen is. 

Altijd een onvergetelijk moment wat iemands hele leven kan veranderen.

Je ziet dat het kan en ervaart het zelf!

Omdat ik het niveau van de 10K Club hoog wil houden, en alleen échte gemotiveerde mensen wil helpen vindt er eerst een intake gesprek plaats, om te kijken of we samen een match zijn, en of ik jou ook daadwerkelijk kan helpen. Dit zorgt er bij mij voor dat ik plezier blijf houden in het coachen van helpen, en dat er ook daadwerkelijk resultaten worden behaald. 

Wil je zelf een Call aanvragen, dan kan dat via deze pagina >> (100% gratis)

We gaan dan samen kijken of we een match zijn of niet.

Dit is dus waarom ik mensen ben gaan coachen en de 10K Club heb geopend. Dit is echter nog maar het begin, en vanaf de 10K Club gaan we ongetwijfeld samen op naar een 100K Club. De stap om van 10K naar 100K te gaan, is - geloof me - stukken kleiner dan van 1K naar 10K te gaan.

Be GREAT!

- Jacko Meijaard

PS: Ik zou het zeker waarderen als huidige 10K Club deelnemers hierop zouden reageren, om wellicht hun ervaringen te delen. Wellicht dat dit andere mensen over de streep kan trekken om ook een Call aan te vragen.

Thanks alvast ;-)!
🔥 Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
En hier ook direct een uitgebreide ISG Podcast over opgenomen:Enjoy!
Robert Jansen 3 maanden geleden geplaatst
Die voldoening die je hieruit haalt kan ik me heel goed voorstellen.
Andere mensen helpen hetgeen te bereiken wat je zelf ook hebt bereikt.

Dat is ook mijn 'missie' met mijn nieuwe website en de dingen die ik doe.
Het is namelijk zo lekker om in die vrijheid te kunnen leven. Je eigen dagen in te kunnen delen. Je eigen regels te bepalen. En dát door te kunnen geven aan anderen. Prachtig.

Voor mezelf vind ik natuurlijk awesome dat je dit doet Jacko.
Dit is voor mij dé manier om naar het volgende niveau te gaan.

Met alleen al AMR en wat extra's hier en daar heb ik de 3K p/m behaald.
Nu met jouw coaching gaan we naar de 20K p/m en nog verder. (no doubt)

En direct na onze strategiesessie (dus ons eerste gesprek ná de Clarity Call) kreeg ik een boost aan inspiratie. Waardoor ik oktober 2019 tot een nieuwe recordmaand heb gemaakt. September was al een recordmaand en nu dus oktober :)

Daarmee ben ik heel benieuwd waar ik eind 2020 sta. Wat gaat er in die periode allemaal gebeuren. Het is exciting.

De 10K club was voor mij een no brainer. Moest gewoon gebeuren. Geen twijfel over mogelijk.

Vorig jaar in dezelfde periode heb ik eenzelfde investering gedaan in de University van John&Jeanet (Lifestyle Of Business). Ook erg waardevol en daar heb ik niet alleen op business, maar ook op persoonlijk vlak ERG veel aan gehad.

Nog steeds luister ik graag naar de podcast van Jeanet (Gelukkig Om Niks en Ondanks Alles) GE-WEL-DIG.

Dat was oktober 2018. Het jaar was voorbij, dus het werd tijd om te 'vernieuwen' of voor iets anders gaan. 

Ook al heb ik daar veel aan gehad, die University was meer gericht op hoe je in het algemeen een business voert. 

Aangezien affiliate marketing mijn hoofdverdienmodel is, heb ik iemand nodig die mij daarin  volledig kan begeleiden.

Vandaar de investering in de coaching van een expert op het gebied van affiliate marketing. Jacko.

Tijdens de clarity call hoefde ik niet eens na te denken. Ik wist al dat ik dit ging doen. Ongeacht hoe hoog de investering was.

Want als ik nu zie wat ik ervoor terugkrijg, dan is die investering een schijntje. 

Voor mij was het denk ik wel goed om eerst zelf flink aan de slag te gaan met affiliate marketing. Vanaf eind 2016. Zonder directe coaching. Zelf wat websites op te zetten en dingen uit te proberen. Aan de andere kant is coaching vanaf het begin af aan wel waardevol, omdat je dan meteen 'het goede doet'. 

Als er iemand is die nog twijfelt over de 10K club... Er is niemand die je kan overtuigen. Uiteindelijk moet je zelf de waarde zien. En ik zie het en merk het nu al. Ook al is het pas een maand geleden dat ik die investering heb gedaan.
reactie op @roberteros:
Jacko Meijaard Thanks voor je mooie reactie Robert!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Corné Marchand 3 maanden geleden geplaatst
Super om te lezen Jacko!

Wat grappig is, is dat ik eigenlijk op dezelfde manier als jou in aanraking ben gekomen met affiliate marketing. Gelukkig vond ik gelijk een coach (jij) wat ervoor zorgde dat ik direct een vliegende start maakten.

Ik was altijd bang om geld te investeren, zeker in iets waarvan je niet weet of het wel gaat werken. Daar ging ik dan, de AMR aangeschaft en begonnen met affiliate marketing.

Ik heb de volgende dagen dag en nacht de video's bekeken en haalde hier zo ontzettend veel motivatie en inspiratie uit, dat ik besloot om ook gelijk voor de 10K club te gaan en dus de persoonlijke coaching van jou.

Dit was aan het begin super spannend, maar ik kan iedereen vertellen dat dit de beste keuze is die ik in mijn hele leven gemaakt heb.

Ik wist namelijk niet echt welke kant ik op wilde en wat ik wilde doen met mij leven. Dit klinkt heel overdreven, maar zo was het wel. Door de 10K club heb ik weer een doel gekregen.

Een doel dat niet alleen om geld verdienen draait. Natuurlijk is dit heel belangrijk, maar dit is uiteindelijk het resultaat van het werk dat je verricht. Het is dan ook mijn doel geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen. De voldoening die je hieruit krijgt is fantastisch en als je dit met plezier en passie doet dan zul je dit ook terugzien in je inkomsten.

Wat ik zo mooi vind aan de coaching van jou, is dat je niet alleen helpt met het opzetten van een website en de onderwerpen van affiliate marketing in het algemeen, maar ook met de rest van mijn ideeën. 

Als je eenmaal in het ''proces'' van affiliate marketing zit ga je namelijk ook andere ideeën krijgen. Je hoofd kan soms zo vol gaan zitten dat het fijn kan zijn om alles even uit te schrijven. Ik heb dan meestal genoeg ideeën om een jaar vooruit te kunnen.

Ik weet niet of dit bij iedereen zo is natuurlijk. Maar wat ik hiermee wil zeggen is, dat de persoonlijke coaching van Jacko mijn leven letterlijk op positieve manier heeft verandert:

- Ik hou nu van wat ik doe
- Ik sta elke dag om 6 uur op, and I love it.
- Ik deel mijn eigen dagen in
- Werk geen 9-5 dagen meer
- Krijg betaald op basis van performance (dat moet je liggen)
- Leer elke dag nieuwe dingen

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een investering in jezelf is altijd de beste investering die je kunt doen. Dat heeft zich wederom bewezen met de persoonlijke coaching & de 10K club.

Ik wil niemand overhalen, maar mensen die twijfelen wil ik echt adviseren om een clarity call aan te vragen. Alleen zo kom je erachter of de 10K club voor jou bestemd is. Het is even spannend, maar kan echt een eye-opener zijn.

''Move before you're ready!''

Geniet van je dag!
Patrick van Iersel 3 maanden geleden geplaatst
Na enkele maanden bezig te zijn geweest met AMR kwam de "aanmelding" voor de 10k/mnd voorbij.
Ik heb niet getwijfeld en mij direct aangemeld voor de clarity call.
Dit omdat ik veel plezier beleef aan het groeien met affiliate marketing. Ik ben overtuigd van het groeiproces dat je hierin kan doormaken en met de direct hulp van Jacko zet je naar mijn idee grotere stappen. Jacko stuurt je de goede kant op als je niet weet welke richting je het beste kunt inslaan.
Het heeft doorzettingsvermogen nodig maar dat is ook iets dat Jacko erbij vertelt. Met achterover leunen kom je er niet. Maar stap voor stap kom je dichter bij je doel.
Als je twijfelt over de 10k club, vraag dan in ieder geval de clarity call aan. Je kunt daar niets mee verliezen!
Anne De Wildt 3 maanden geleden geplaatst
Hoi allemaal,

Wat leuk om te horen dat iedereen zo enthousiast is over de 10K club!

En Jacko: Het blijft tof om te lezen dat je zoveel hebt bereikt!
Jij bent het bewijs ervan: Als je maar blijft doorgaan, gaat het je zeker lukken.

Mijn avontuur is beginnen in maart 2019, toen ik mijn hart verloor aan het reizen. Want ja: Geld verdienen met je laptop vanaf een onbewoond eiland.. Wie wilt dat nou niet?

Ik kwam op de website van Internetsuccesgids en wist meteen dat dit is wat ik wilde. Keihard werken om te bereiken wat je wilt, om de volledige onafhankelijkheid te bereiken.

In mei heb ik me aangemeld voor de 10K club en het heeft me echt een flinke duw in de rug gegeven. Jacko als coach hebben helpt me enorm. 

Vooral omdat de wereld van de computers totaal nieuw is voor mij. Ik ben eigenlijk banketbakker. Totaal anders, dus tijd om een nieuwe weg in te slaan!

Inmiddels meer dan een half jaar verder heb ik een leuke website opgebouwd, ben ik 12 commissies verder en werk ik aan de andere kant van de wereld: Australië it is!

Als ik binnen een half jaar al een aantal commissies heb verdiend, twijfel ik er niet aan dat het er alleen maar meer gaan worden.

Zeker met de hulp van Jacko en alle toffe motivaties die ik hier dagelijks lees, weet ik dat ik het ga redden. En als ik als koekenbakker het kan, kan jij het zeker ook!

Jacko bedankt! En iedereen.. Heel veel succes! Je kunt het!


🔥 Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Echt super om deze reacties te lezen; dank daarvoor!

Op naar nog meer prachtige resultaten. 
Michel Roes 3 maanden geleden geplaatst
Toen ik de Clarity Call had gehad met een van Jacko zijn medewerkers toen wist ik eigenlijk al zeker dat ik me wilde aanmelden bij de 10K club. De coaching sessies elke maand, de 1 op 1 begeleiding van Jacko. Het heeft mij heel veel kennis gegeven maar het motiveert me ook elke keer weer. Als ik het even niet zie zitten of even vastloop, een mail de deur uit en vaak dezelfde dag nog een reactie.

Sinds dat ik alle kennis die ik op gedaan heb door de 10K Club toepas heb ik veel meer bezoekers naar mijn website. Sales hadden nog iets meer gemogen maar ik ben er van overtuigd dat dat vanzelf komt. Blijven knallen en soms wat gemotiveerd moeten worden door anderen. Zolang we in die 10K geloven zal die 10K er komen. Alles is mogelijk met het internet tegenwoordig.

Ooit las ik hier ergens de kreet "Fear Kills More Dreams Than Failure Ever Will" en dit is mijn levensmotto geworden. Alles gaat met vallen en opstaan maar met de 10K club leden er bij en de tomeloze inzet van @jackomeijaard​ gaat het allemaal lukken. Het is mij de investering dubbel en dwars waard geweest.

Groeten Michel
Jabu Kareng 3 maanden geleden geplaatst
Wauw, ik vind het zo knap hoe jij dit allemaal heeft bereikt. Elke berichten die ik heb gelezen van jou motiverende mij steeds meer om dit te gaan doen. Ik vind het best wel spannend en eng om te gaan doen, maar jij hebt mij gewoon laten zien dat alles mogelijk is als je echt wilt. Echt bedankt ervoor. En jij inspireerde mij echt. 
Thijs R 3 maanden geleden geplaatst
Ik houd het kort! Zonder de coaching van Jacko was ik waarschijnlijk nu niet verder gekomen in mijn online business. Was altijd op zoek naar nieuwe dingen, van alles geprobeerd. Door 1 simpele tip van Jacko heb ik het voor mekaar gekregen om een inkomen te verdienen! Had dit niet zo snel verwacht, maar natuurlijk meer dan welkom en super motiverend! En nu verder!
🔥 John van Aalst 3 maanden geleden geplaatst
Mooi topic Jacko,

Ik ben nog maar net begonnen (een week of 3 geleden)
Dus commissies heb ik nog niet verdient maar ik heb inmiddels mijn 4e bericht gepost op mijn 1e website en ben nu bezig met het 5e bericht.
Ik ben benieuwd wanneer via deze site de eerste commissie gaat binnenvallen, de fles bubbels hebben we al klaar staan.

Ik heb inmiddels goed in de gaten hoe Marktheme werkt, alle lof voor Léon en Jacko wat betreft deze geweldige tool.

Ik hoop er uiteraard op om 10K te gaan halen per maand maar mijn voornaamste doel is om er het inkomen uit te halen wat ik bij mijn werkgever verdiende.

Geen idee hoeveel websites hiervoor nodig zijn, geen idee wat de toekomst gaat brengen of moet ik zeggen "geen idee wanneer de toekomst dit gaat brengen"? 
Ik werk nu een uurtje of 6 per dag aan affiliate marketing zonder commissies te verdienen. 
Ik zie het net zoals het opvoeden van je kinderen, dat gaat ook niet vanzelf, het kost veel tijd en moeite, af en toe zijn er tegenslagen en soms wil je ze inruilen voor een goudvis maar uiteindelijk zie je langzaam het resultaat. Alles komt samen en je ziet de vruchten van je harde werk. Ik twijfel er niet aan dat dit ook voor mij gaat gebeuren met AMR

Ik hoop in de toekomst bij de 10K borrels te kunnen zijn, voor nu is dit even niet mogelijk door omstandigheden, maar hier gaat in de toekomst zeker verandering in komen.
Of dit direct gevolgen heeft voor het behalen van succes moet dus nog blijken.

Hoe dan ook, ik voel het niet als werk maar een uit de hand gelopen hobby waar ik elke dag meer zin in heb.

We zullen zien.   😉
reactie op @johnvanaalst:
M Ik zie het net zoals het opvoeden van je kinderen en soms wil je ze inruilen voor een goudvis

ZALIG 👍😁😁😁
3 maanden geleden

Beantwoorden

John van Bemmelen 3 maanden geleden geplaatst
Fijn om te lezen. Ben super gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

Heb mij inmiddels aangemeld voor de Clarity Call.

Kan bijna niet wachten. Dankjewel Jacko voor de opportunity 😃
reactie op @johnvanbemmelen:
John van Aalst John, ik heb de clarity call ervaren als zeer verhelderend. Het was een fijn gesprek. Het is en blijft natuurlijk een financiële investering. Geld dat voor de een van de grote hoop afgaat en voor de ander wat moeilijker is om op te brengen. Zo heb ik de droger van moeders de vrouw een maandje moeten opschuiven. In ruil kook ik nu al 2 weken oprij. Het is geven en nemen maar ik weet zeker dat we met de juiste inzet allemaal kunnen slagen.  
3 maanden geleden

Beantwoorden

John van Bemmelen John, ik ga het ervaren. moet nog een weekje geduld hebben. De tijd is wel zo gekozen dat vrouw lief erbij kan zijn, dus samen uit en samen thuis. De motivatie is er, zelfs bij haar. De tijd zal ook zeker geen probleem zijn.  Nu dan nog wel blijven hopen dat de droger het blijft doen :-) Maar goed, je schrijft dat het een verhelderend en fijn gesprek is. Fijn om te lezen, want daar waar de dingen samen gaan komen, daar gaat iets ontstaan. Zie ernaar uit.
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jelle Damen 2 maanden geleden geplaatst
Ik heb me inmiddels ook aangemeld voor de Clarity Call. Heel erg benieuwd 😀
reactie op @jelledamen:
Jacko Meijaard Nice @jelledamen​!
2 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 2 weken geleden geplaatst
Ik zie de laatste tijd enorm veel successen van mensen die ik ben gaan coachen. Gaaf om te zien. Ik heb op Instagram er een highlight van gemaakt ;-)!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 November 2019 om 12:22
Aantal lezers 312
Aantal reacties 19